Error(?) on new account country attribution

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: krankyd, Unholy

Error(?) on new account country attribution

Postby davipt » Tue Jan 15, 2013 4:08 pm

Hello all,

It's not everyday that one creates a new account, but I had to create one to try out some stuff related to the translations, and have noticed the following weird behaviour:

- created the new account directly via the iPhone
- the client had GPS, asked for location permission, switched to Portuguese language right away (the license agreement text is english, but the line above and the checkbox below were correctly in Portuguese)
- after logging in, the client asked me to download the Portuguese voice pack (the recorded voices)
- on the voice instructions settings I see the correct and expected values - Portuguese and others voices for the recordings, and Raquel (and now Samantha and Tom) for the TTS
- on the text strings settings the value shows correctly "Portuguese (pt_PT)", and the client is indeed all translated to the correct language.

until now everything looks correct and expected and similar to my real account, except the following:


1- on the client, on the text languages, it's "Portuguese (pt_PT)", but clicking on it shows a list with only three items - English and two other ones, none is Portuguese (I don't have the device right now to recall which ones they were. maybe Hebrew and other?). I haven't tested changing to English to see what happens later.

2- on the dashboard (on the web, because the client's dashboard is completely fupped up), when I select "state" (which is country in the INTL server), I see a list of people I never saw anywhere, neither on the Portuguese list, nor in the all list ever. It gets worse because there are two of each (see pic)

So the main point is that either the dashboard and points are really fupped up completely, or my account is not yet assigned correctly to Portugal, which scares me if it's failing for every new user joining Waze.
Attachments
Screen Shot 2013-01-15 at 4.02.55 PM copy 2.jpg
Screen Shot 2013-01-15 at 4.02.55 PM copy 2.jpg (37.87 KiB) Viewed 177 times
Image
Bruno D. Rodrigues | Global Champ | Coordinator and Manager for Portugal | Expert iPhone and others
Forum PT | Wiki PT | Facebook PT | Twitter PT
davipt
Global Champ Mentor
Global Champ Mentor
 
Posts: 2415
Joined: Tue Nov 02, 2010 8:51 am
Location: Oeiras, Portugal
Has thanked: 248 times
Been thanked: 405 times

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot]