iPhone 3.5.3 official feedback thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

iPhone 3.5.3 official feedback thread

Postby jakudo » Tue Jan 22, 2013 7:09 pm

I just wanna let you know that the facebook connection works today:) that's great! :)
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: iPhone 3.5.3 official feedback thread

Postby jakudo » Sun Jan 20, 2013 8:56 pm

Dave2084 wrote:
mrgrumpy wrote:OK all fixed.
Found an older version of Waze (3.2.2) installed that, which worked perfectly, and then upgraded to 3.5.3, and all my friends are back!

Something wrong with 3.5.3 then. :roll:


I think there's something wrong with the way Waze,Apple or Facebook handles the single sign on.

I have in the past as part of my beta testing installed from fresh on some of the betas for v3.5.2 and it worked previously but now it seems to be broken.

I don't have the possibility to downgrade to the previous version, so I hope they will provide some fix. However, I've found out that if I click on my friend, it says that I have no friends with waze (but it thinks that I'm connected to facebook) and when I click on my scoreboard and then on my facebook friends scores, it says that I'm not connected to Facebook.
I would really appreciate any fix on that:-/
jakudo
 
Posts: 299
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: iPhone 3.5.3 official feedback thread

Postby iJewJitsu » Thu Jan 24, 2013 6:37 am

This version is still broken for me just as every version after 3.2.2 has been. iFunBox, here I come. :|
iPhone 4S - iOS 6.1.2 - jailbroken
Waze v3.7.2
iJewJitsu
 
Posts: 15
Joined: Fri Aug 07, 2009 5:22 pm
Location: USA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: No POPUP reports shown while stopped

Postby iainhouse » Thu Jan 17, 2013 7:51 pm

fabryx73 wrote:Also with this release, the popup reports are not shown on my iPhone 4s display when I'm stopped (or when speed fall under the 10km/h speed value).
Event radius is set to ALL; other settings are the same.
Group report is set to "all group".
The issue become from 3.5.2

Please help. :( :(
Bye


I've also stopped getting pop ups, but I think it must be a server issue - I'm still on 3.5.1
ImageImageImage
UK AdminsUK WikiWaze FAQWMEFU Script :ugeek:
I want to go to a commune in Vermont and deal with no unit of time shorter than a season
iainhouse
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 8827
Joined: Mon Jul 23, 2012 5:16 pm
Location: on the road from London to insanity, with Waze HQ in the driving seat
Has thanked: 1881 times
Been thanked: 6467 times

Re: iPhone 3.5.3 official feedback thread

Postby goonyxj » Sat Jan 19, 2013 4:26 pm

Ok, I'm a big fan and user of Waze, but I'm a bit skeptical of updating to 3.5.3 based on the previous version nearly crashing every time I booted it up. I have an iPhone 4S. Before I update, I just wanted to know if that is still a probability.
goonyxj
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 09, 2012 4:36 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

iPhone 3.5.3 official feedback thread

Postby ghost012 » Sun Jan 20, 2013 10:04 am

...Can't search contacts on iOS 5.1.1

The same for me. I want the old feature back! Please - of course :)
ghost012
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 429
Joined: Mon Aug 06, 2012 6:20 am
Location: Upper Austria
Has thanked: 336 times
Been thanked: 59 times

Re: iPhone 3.5.3 official feedback thread

Postby gerben » Sat Feb 16, 2013 2:22 am

perlin wrote:
lakeyboy wrote:I noticed this error today. Traffic alerts generated by Waze (and not reported by the user) seem to be grabbing the wrong road name when Waze automatically reports.

Can you find another examples?


I have seen this happen on Android as well... Automatic traffic reports at this segments get named with the name of this road.
Nokia Lumia 920 (WP8 3.7.6 client)
Countrymanager The Netherlands
ImageImageImageImage
gerben
 
Posts: 4783
Joined: Sun Dec 13, 2009 10:42 pm
Location: Almelo
Has thanked: 33 times
Been thanked: 196 times

Re: iPhone 3.5.3 official feedback thread

Postby g0wfv » Sat Jan 19, 2013 12:16 pm

Dave2084 wrote:
g0wfv wrote:Installed 3.5.3 over 3.5.2. All OK except no friends in friends list despite being connected to Facebook.

Checking Facebook app settings says that Waze hasn't accessed my friends list since 11 Jan.


When I checked mine it was 10th Jan. Now I've got it working after going back to v3.1.1 (pre single sign on) it says "today". I have since upgraded to v3.5.3 and it's all fine (in that my friends came along for the upgrade ride!).

Need to add a new friend so see if they get picked up or if I'm stuck with the friends I had before.


I'm betting it won't pick up any new friends.

I recall we had a recent update just prior to 3.5.3. Was that around the 10th? If so, kinda points to that update as the one that broke it!

Unfortunately, I don't actively keep archived versions, although might have an old version on my laptop, as I rarely sync with PC, preferring OTA updates!
g0wfv
 
Posts: 6
Joined: Sun Apr 08, 2012 8:09 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iPhone 3.5.3 official feedback thread

Postby g0wfv » Fri Jan 18, 2013 2:49 pm

Incidentally, and just because I checked, I get exactly the same 'symptoms' as in my previous post on my android device too!
g0wfv
 
Posts: 6
Joined: Sun Apr 08, 2012 8:09 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iPhone 3.5.3 official feedback thread

Postby g0wfv » Thu Jan 17, 2013 10:19 pm

Installed 3.5.3 over 3.5.2. All OK except no friends in friends list despite being connected to Facebook.

Have checked iPhone permissions in Settings > Facebook: Waze is On.

Checked permissions on Facebook: App has been allowed.

Disconnected and reconnected Facebook: no change.

Disconnected Facebook, logged in with username/password instead of Facebook, reconnected Facebook: no change.

Uninstalled Waze, reinstalled, logged in with username and password, connected Facebook: no change.

When I connect Facebook, I get a message saying "still adding friends" which will eventually disappear leaving me with no friends still.

Checking Facebook app settings says that Waze hasn't accessed my friends list since 11 Jan.
g0wfv
 
Posts: 6
Joined: Sun Apr 08, 2012 8:09 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: No registered users