iPhone 3.6 official feedback thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Re: iPhone 3.6 official feedback thread

Postby iJewJitsu » Wed Mar 06, 2013 5:42 pm

For those of you with the crash on startup on jailbroken devices, I can confirm that after removing WinterBoard (and hence all themes and tweaks within) Waze is no longer crashing.

I've now reinstalled WinterBoard and the one or two tweaks that I wanted back, and Waze is still running. I was unable to narrow down the specific WinterBoard package that was causing the crash, but I'd suggest uninstalling WinterBoard, and then test Waze after each package you reinstall to find the culprit.
iJewJitsu
 
Posts: 15
Joined: Fri Aug 07, 2009 5:22 pm
Location: USA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: iPhone 3.6 official feedback thread

Postby gbfdcapt4b » Wed Mar 06, 2013 3:49 pm

iPhone 5, iOS 6.1 and I can no longer open it either. I get this on the screen for 2 seconds and then returns to home screen.

[ img ]
gbfdcapt4b
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:06 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: iPhone 3.6 official feedback thread

Postby perlin » Wed Mar 06, 2013 10:27 am

AlanOfTheBerg wrote:Now, with the new purple route road name indicators, I see that they too are offset from the road location.
How is this happening?

Well, I haven't got an explanation from the developers regarding what's causing it, but they say it's a known issue and they're working on it. However, it's not a small fix, so it won't be done soon.
perlin
 
Posts: 1312
Joined: Thu Sep 16, 2010 8:42 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: iPhone 3.6 official feedback thread

Postby iJewJitsu » Wed Mar 06, 2013 7:28 am

I have the constant crash on startup as of this evening too, whereas it worked fine on current version until today.

According to CrashReporter, Winterboard may be the culprit. It also seems to be affecting Kindle. Will try to confirm if it is a Winterboard conflict or not.
iJewJitsu
 
Posts: 15
Joined: Fri Aug 07, 2009 5:22 pm
Location: USA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: iPhone 3.6 official feedback thread

Postby unlimitedsounds » Wed Mar 06, 2013 1:58 am

dtrace wrote:iPad 2 (AT&T GSM)
iOS 6.1.2 - jailbroken
Waze - 3.6

Waze crashes every time on startup. I have tried the following;
Re-installing Waze while running.
Removing Waze then restart iPad and install Waze.
Tried turning airplane mode on/off.

Any help would be appreciated. I tried attaching the crash report but it would not let me. http://pastebin.com/WakZTUKf


I have same issue on iPhone 4s running 6.1.0 .. It was working fine until Tonight.. Any ideas?
unlimitedsounds
 
Posts: 89
Joined: Fri Mar 05, 2010 9:07 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times

Re: iPhone 3.6 official feedback thread

Postby unlimitedsounds » Wed Mar 06, 2013 1:56 am

I've been running 3.6 on my iPhone 4s running 6.1.0 jailbroken with no issues. Tonight all of a sudden, the app will crash as soon as the title screen opens. I tried uninstalling it, rebooting and reinstalling but I have the same issue. This worked just fine yesterday. Any ideas? Every other navigation program I have installed works jus fine except waze .. Any ideas how to fix?
unlimitedsounds
 
Posts: 89
Joined: Fri Mar 05, 2010 9:07 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times

Re: iPhone 3.6 official feedback thread

Postby dtrace » Wed Mar 06, 2013 1:48 am

iPad 2 (AT&T GSM)
iOS 6.1.2 - jailbroken
Waze - 3.6

Waze crashes every time on startup. I have tried the following;
Re-installing Waze while running.
Removing Waze then restart iPad and install Waze.
Tried turning airplane mode on/off.

Any help would be appreciated. I tried attaching the crash report but it would not let me. http://pastebin.com/WakZTUKf
dtrace
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 06, 2013 1:37 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iPhone 3.6 official feedback thread

Postby cmezriczky » Tue Mar 05, 2013 8:45 pm

A triple Muting solution (Voice Guidance, Warnings, none) would really be helpful...

Also since 3.5 waze has lost my prefered Routes and is not reestablishing them any more...
cmezriczky
 
Posts: 18
Joined: Thu Feb 17, 2011 7:40 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iPhone 3.6 official feedback thread

Postby PhantomSoul » Tue Mar 05, 2013 4:01 pm

zexpe wrote:iPhone -> Settings -> Notifications -> Waze -> Badge App Icon -> Off

;)


Ahh... The ol' fail workaround. ;) So it is, until the next version at least.
PhantomSoul
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 1676
Joined: Wed Oct 10, 2012 4:00 am
Location: Union, NJ USA
Has thanked: 302 times
Been thanked: 501 times

Re: iPhone 3.6 official feedback thread

Postby scarlogarcia » Tue Mar 05, 2013 9:57 am

Perlin,

"Later" report bug still happening. Please, check it out viewtopic.php?f=552&t=42158

Thanks
scarlogarcia
 
Posts: 2475
Joined: Sun Nov 07, 2010 4:12 am
Location: Brasília/Brazil.
Has thanked: 1015 times
Been thanked: 1845 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher