Android 3.6 official feedback thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Android 3.6 official feedback thread

Postby twist3r » Wed Apr 24, 2013 5:55 pm

Why not just use the internal routing system if the online one fails ? Eventually with a notice that is using internal routing system.
Country Manager Romania
Waze 3.9 - Android 5.0.2 OnePlusOne
Logo Waze România
Harta Waze România - Neoficial
ImageImage
https://www.facebook.com/TMTrafic
twist3r
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 731
Joined: Sun Jul 04, 2010 1:22 pm
Location: Timișoara, România
Has thanked: 81 times
Been thanked: 126 times

Re: Android 3.6 official feedback thread

Postby DG567 » Wed Apr 24, 2013 6:19 pm

twist3r wrote:Why not just use the internal routing system if the online one fails ? Eventually with a notice that is using internal routing system.

Yes, that would be better. Unfortunately, Waze doesn't do that at the moment. Hopefully it's going to be tackled, as it's a pretty big flaw. This evening, I used small country lanes. 3 times Waze deleted my route to recalculate. Then it failed, leaving me with nothing. 3 times I had to stop, turn off 3g and reroute.
DG567
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 573
Joined: Tue Aug 07, 2012 1:09 am
Has thanked: 42 times
Been thanked: 43 times

Re: Android 3.6 official feedback thread

Postby porubcan » Thu Apr 25, 2013 2:07 pm

Not sure why, but gas prices report button is gone now. It was ok on last drive 7 hours ago. Location: Slovakia

uploadfromtaptalk1366898847056.jpg
uploadfromtaptalk1366898847056.jpg (100.58 KiB) Viewed 1911 times


Seems to be client issue, colleague sees it ok

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5680
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 662 times
Been thanked: 1546 times

Re: Android 3.6 official feedback thread

Postby foxitrot » Thu Apr 25, 2013 2:26 pm

Due to the proximity, although no idea why and how (cell network roaming because of sudden short carrier outage? It has been happening there in the past), your client could have been "logically snapped" to Austria. While "there", the GP button is always hidden - they are still not among the Gas Prices' countries.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6964
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2197 times
Been thanked: 1014 times

Re: Android 3.6 official feedback thread

Postby derekslenk » Thu Apr 25, 2013 6:14 pm

On the HTC DNA, when navigating, the speedometer and 'center on me' buttons are covered by the settings and report issue buttons on the bottom of the screen.

Image
derekslenk
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 28, 2009 5:14 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android 3.6 official feedback thread

Postby a4bolek » Fri Apr 26, 2013 3:34 am

derekslenk wrote:On the HTC DNA, when navigating, the speedometer and 'center on me' buttons are covered by the settings and report issue buttons on the bottom of the screen.

Image



Speedometer and map controls are obstructed as well.

Screenshot_2013-04-25-21-48-38.jpg
Screenshot_2013-04-25-21-48-38.jpg (132.38 KiB) Viewed 953 times



Screenshot_2013-04-25-21-48-47.jpg
Screenshot_2013-04-25-21-48-47.jpg (114.05 KiB) Viewed 953 times
Hardware:
Nexus 6P Android 7.0
Nexus 5X Android 6.01
Nexus 10 Android 6.01
Waze 4.6.0.1
a4bolek
 
Posts: 733
Joined: Mon Aug 15, 2011 12:19 am
Location: Dallas, Texas
Has thanked: 18 times
Been thanked: 91 times

Re: Android 3.6 official feedback thread

Postby JimB50 » Fri Apr 26, 2013 3:36 am

Because I live near a large city, I have selected the option to only get alerts on my route. But I still get traffic alerts from all over the city. :x :x :x
Is this an issue that others also see? My phone is an LG VS930.
Jim
Jim
Level 3 editor
LG VS 930 Android 4.1.2
Cleaning up in my area
JimB50
 
Posts: 103
Joined: Tue Mar 19, 2013 10:17 am
Location: League City, TX, USA
Has thanked: 24 times
Been thanked: 6 times

Re: Android 3.6 official feedback thread

Postby Kuhlkatz » Fri Apr 26, 2013 3:52 am

Under Settings / Social Networks you are likely showing pop-ups from groups you follow.
Set it to none.
Carel Cornelius
AM : Centurion & Sandton, ZA
CM & Coordinator, South Africa
(HTC One, Android 5.0.2, v7.19.401.51)
Image
South African Wiki Waze Wiki Map Editing
Kuhlkatz
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 918
Joined: Fri Jul 20, 2012 6:11 pm
Location: Centurion, Pretoria, South Africa
Has thanked: 38 times
Been thanked: 160 times

Re: Android 3.6 official feedback thread

Postby porubcan » Fri Apr 26, 2013 8:12 am

First-time I received push notification (in taskbar, waze not running) about my report being thanked, but there is error when opening it:
https://www.dropbox.com/s/eyufz4z64cb4p ... .05.38.png
https://www.dropbox.com/s/4dalqwh5fsurj ... .05.33.png
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5680
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 662 times
Been thanked: 1546 times

Re: Android 3.6 official feedback thread

Postby porubcan » Fri Apr 26, 2013 10:50 am

foxitrot wrote:Due to the proximity, although no idea why and how (cell network roaming because of sudden short carrier outage? It has been happening there in the past), your client could have been "logically snapped" to Austria. While "there", the GP button is always hidden - they are still not among the Gas Prices' countries.

makes sense. I was close to border (not in roaming coverage, as I have roaming data connectivity turned off) when starting the client.
what is more weird, I turned client off and on again later (Nabrezie) but it haven't helped... within a minute later, colleague who was with me in the car started Waze and for him it was working without problem...
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5680
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 662 times
Been thanked: 1546 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]