Android v3.7.3 Official Feedback Thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderator: Unholy

Re: Android v3.7.3 Official Feedback Thread

Postby ArtVictorP » Tue Oct 22, 2013 3:59 pm

paulkok_my wrote:What about trying Version 3.7.2?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk


Because both 3.7.2 and 3.7.3 were the buggy versions. The 3.7.3.1 was supposed to fix the crashing problem, but obviously it didn't.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
ArtVictorP
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 576
Joined: Wed Jun 16, 2010 4:36 pm
Location: Guayaquil, Ecuador
Has thanked: 595 times
Been thanked: 225 times

Re: Android v3.7.3 Official Feedback Thread

Postby paulkok_my » Tue Oct 22, 2013 4:07 pm

ArtVictorP wrote:
paulkok_my wrote:What about trying Version 3.7.2?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk


Because both 3.7.2 and 3.7.3 were the buggy versions. The 3.7.3.1 was supposed to fix the crashing problem, but obviously it didn't.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
IMO 3.7.2 works for certain brands as we have users complaining about after upgrade to 3.7.3.1 or 3.7.3.0, they experienced the client crashing when they click the navigation. After down grade to 3.7.2, the problem seems to have gone for them.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ImageImageImageImageImage
Area Manager: Shah Alam / Klang, Southern Region, Malaysia
Asus Zenfone 2 on Android 5.0 (ZE551ML)

Join our FB group: Peninsular Malaysia, Sabah/Sarawak
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 933
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 170 times
Been thanked: 177 times

Re: Android v3.7.3 Official Feedback Thread

Postby danofsatx » Wed Oct 23, 2013 4:46 am

sidfiz wrote:
Guill007 wrote:Version 3.7.3.1 is not behaving: it reports lost network way too often while in the mean time I'm still receiving emails...
Are Waze servers all saturated ? Or is it a bug ?


Same here.
Sunday evening, had to use another navigation app (that was working just fine) while Waze was unable to get any data... Particularly frustrating as traffic was heavy...

Glad I'm not the only one. This is one bug that is very annoying.

I'm going to try to find an .apk for 3.6 - anyone know where I can get it?
The Wazer previously known as Dan_in_TX.

L4 Area Manager: San Antonio Metro Area
L4 Area Manager: Lufkin TXDOT District
L4 Area Manager: Upper Ohio River Valley

ImageImage
danofsatx
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 220
Joined: Wed Aug 07, 2013 5:20 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Re: Android v3.7.3 Official Feedback Thread

Postby paulkok_my » Wed Oct 23, 2013 4:54 am

danofsatx wrote:
sidfiz wrote:
Guill007 wrote:Version 3.7.3.1 is not behaving: it reports lost network way too often while in the mean time I'm still receiving emails...
Are Waze servers all saturated ? Or is it a bug ?


Same here.
Sunday evening, had to use another navigation app (that was working just fine) while Waze was unable to get any data... Particularly frustrating as traffic was heavy...

Glad I'm not the only one. This is one bug that is very annoying.

I'm going to try to find an .apk for 3.6 - anyone know where I can get it?
I have posted some where in the forum the link for version 3.6. Please search the forum. :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ImageImageImageImageImage
Area Manager: Shah Alam / Klang, Southern Region, Malaysia
Asus Zenfone 2 on Android 5.0 (ZE551ML)

Join our FB group: Peninsular Malaysia, Sabah/Sarawak
or Google+ group: Waze in Malaysia on Google+
paulkok_my
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 933
Joined: Thu Jul 19, 2012 4:34 am
Location: Selangor, Malaysia
Has thanked: 170 times
Been thanked: 177 times

Re: Android v3.7.3 Official Feedback Thread

Postby kellic » Sat Oct 26, 2013 8:56 am

I've had a Waze account with you guys for 3 years. Haven't used it in forever because it was a massive battery hog at the time. Went to try it out again. In 5 minutes I've found at least 6 bugs. This is one of the biggest piles I've ever seen, free, but still. The biggest being I can't paste my 28 character twitter password in the login page. Where you get prompted for your username and password. The grayed out <password> you go to paste the password and it just highlights the word password and doesn't offer you the ability to paste. So I ended up writing down the 28 uppper, lower, and special characters on paper and manually typing it in. I was grumbly then. I click next and authorized the app and BAM.
Image

error.

I try and use the back button on the upper left corner.....nope.

Image

The I go to this website and try and login thinking, hoping I can bypass the phone client and just register twitter on the website only to find I need a password. Hmmm I signed in with Facebook, what would that password be? Oh well I sent a reset password only to find the my normal level of high security passwords don't work with your site. Wonderful. So I end up dumbing down my password, sign in and find there is nothing here to use. Urge to kill growing....growing. And then I just realize. I changed the password.....why isn't the phone app throwing up a stink?! Because it has a different password.

Seriously. Da h3||? I really hope Google cleans your app up. Or I hope I came in at a bad time where things are just in flux. Because its 3:55AM and I've been struggling with your dang app for 4 hours now trying to get it setup.
kellic
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 01, 2009 3:31 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.3 Official Feedback Thread

Postby gas_85 » Mon Oct 28, 2013 9:58 am

Hallo,
3.7.3.X are still crashing on Samsung Galaxy S2, S3 and S4. It is mentioned that some bug fixes in 3.7.3.1, but it is not.
Rollback to 3.7.2.
Cyanogen mod for everybody --> get here.
Get older Waze version, or latest pre 4.x.

ImageImage
gas_85
 
Posts: 89
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:14 pm
Has thanked: 32 times
Been thanked: 10 times

Re: Android v3.7.3 Official Feedback Thread

Postby dimettin » Fri Nov 01, 2013 8:58 am

After update to 3.7.3.1 I have problem with GPS.
Waze constantly lose signal, or car jumps on the map within a radius off 100-200 m.
This is not my phone GPS problem, another aplications works fine with my GPS reciever.

Galaxy note GT-N7000, 4.1.2
dimettin
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 01, 2013 8:53 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.3 Official Feedback Thread

Postby Hunymac » Fri Nov 01, 2013 2:06 pm

When I try to delete a favorite, it deletes the one directly below the one I'm trying to delete not the one I select. Obvious work-around was to select 'remove' on the favorite above the one that I really wanted to delete and that worked. Hoping I won't have to ever delete 'Home' because I did find out when I try 'remove' on work, it deletes the one below it. :ugeek:
running 3.7.3 on an MBB855 android 2.3.5
Hunymac
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 01, 2013 1:42 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.3 Official Feedback Thread

Postby tonestertm » Sat Nov 02, 2013 1:36 am

For those having problems with shutdowns and GPS issues after upgrading, try uninstall and reinstall. Seems to be working for me... so far.

Sent from my SPH-L300 using Tapatalk
Image
US Local Champ, US Country Manager
The best editors Read the Wiki and read it often. Learn the proper way to handle URs. Don't draw another Place until you read this!
tonestertm
US Waze Champs
US Waze Champs
 
Posts: 1112
Joined: Wed Nov 14, 2012 12:02 pm
Location: City of...um, Angels, CA, USA
Has thanked: 428 times
Been thanked: 685 times

Re: Android v3.7.3 Official Feedback Thread

Postby nikloca » Sun Nov 03, 2013 3:41 pm

Cannot log-in in Htc Wildfire buzz
Just an
Image
in some little sicilian towns
nikloca
 
Posts: 6
Joined: Thu Sep 19, 2013 8:51 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]