for last 3 days GPS is not available in Mumbai

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: krankyd, Unholy

for last 3 days GPS is not available in Mumbai

Postby Ajaydkulkarni » Wed Oct 20, 2010 11:18 am

I am a regular user of Waze on Blackberry. For last 3 days the device is not able to get connected to teh GPS. No changes has been done and even the position at which my Blackberry is mounted is also not changed. The signal/Network is very clear, but GPS icon is always grayed out (not green i mean).
The GPS settings are enabled, which I have checked. Anyone can tell me the reason?
Ajaydkulkarni
 
Posts: 4
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:36 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: for last 3 days GPS is not available in Mumbai

Postby Ajaydkulkarni » Fri Oct 22, 2010 7:36 am

Yes after hard booting the issue go resolved.

I am using BB9930 and it does not have the 'refresh GPS' menu option(or similar) at all. Anyways thank you guys for your voluntering and helping, "Waze to go".

Rgds
Ajay
Ajaydkulkarni
 
Posts: 4
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:36 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: for last 3 days GPS is not available in Mumbai

Postby RallyChris » Wed Oct 20, 2010 5:29 pm

I'm not a blackberry user, but here are some common troubleshooting steps, that you may have already done but not mentioned.

Do you have any other GPS software on your device, that you can test?
Have you tried a soft reboot of your device?
Portland, OR / USA - Mega Mapper
Wiki: Area Manager | Map Editing | Known Issues List
Official Suggestion Websites (hosted by uservoice):
Waze Client | Waze Website / Editor
Image
RallyChris
 
Posts: 2084
Joined: Thu Aug 20, 2009 8:19 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 6 times

Re: for last 3 days GPS is not available in Mumbai

Postby support » Thu Oct 21, 2010 8:50 am

Hello Ajaydkulkarni:

As rallychris says, there are some issues with GPS in the BB. I think that to resolve your problem, you need to refresh your GPS location.
To do this, please go to your general options inside your BB there go to "advanced options".
After that, please go to "GPS" and then in the "GPS Service" field press the BB button and then press "refresh GPS". "Refreshig GPS" its take several minutes, so do not worry.
This process needs to fix your GPS problem.

Aaron P.
Image
support
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 702
Joined: Wed Feb 03, 2010 3:38 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times


Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: No registered users