iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderator: Unholy

Re: iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

Postby tateu3cX » Wed Oct 16, 2013 6:00 pm

sketch wrote:OK... to test it, I turned on "Prefer Bluetooth", and it wouldn't work at all when plugged into USB, before or after making a phone call, although the phone call worked. "Play sound through phone speaker" also didn't work. So I closed Waze from the app switch screen and opened it up again, then it worked properly on Prefer Bluetooth, both before and after plugging into USB

No luck here. I tried that several times this morning (closing and reopening Waze while the USB cable and bluetooth were connected, without the phone call part, though) and never got any sound.
iPhone 5s, iOS 7.0.3, Waze 3.7.6.0
tateu3cX
 
Posts: 12
Joined: Thu Dec 29, 2011 6:48 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

Postby tednc » Tue Sep 10, 2013 2:10 am

Hi!
This dot appearing on a dark background when notifications occur renders the app nearly useless. Especially when driving in daylight with sun glasses. Why not just disable the darkening until the app can be fixed appropriately. Today I got 2 dots, one under the other. This is a real pain and not something that I expected from an upgrade.
tednc
 
Posts: 1
Joined: Sun Jan 06, 2013 4:34 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

Postby texasfire » Thu Oct 24, 2013 7:58 pm

When I deviate from the route, Waze acts as if I'm still driving perfectly on-route. It takes about 5 seconds (or more) before the icon realizes that my GPS location is not where my icon is. It's like it tries to predict where I will be, versus where I really am.
texasfire
 
Posts: 1
Joined: Fri Oct 04, 2013 2:01 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

Postby timarm59 » Thu Sep 12, 2013 12:55 am

The Auto function of the Day/Auto/Night mode isn't working correctly. 8am in the morning I still get Night mode. It's not til around 10am that it realises we've been up for 4 hours!!! How does the app knowwhen to switch modes? The time of day? (clearly not) The phone's light sensor? (I have tried placing the phone in a spot with the most available light). Any ideas? Bug?
Checkyalater,
Tim

Everything is somewhere
timarm59
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 17, 2013 1:33 am
Location: Australia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

Postby timarm59 » Fri Oct 04, 2013 3:50 am

jasonh300 wrote:
timarm59 wrote:The Auto function of the Day/Auto/Night mode isn't working correctly. 8am in the morning I still get Night mode. It's not til around 10am that it realises we've been up for 4 hours!!! How does the app knowwhen to switch modes? The time of day? (clearly not) The phone's light sensor? (I have tried placing the phone in a spot with the most available light). Any ideas? Bug?


Sounds like a bug, but it switches based on local sunrise and sunset (or it's supposed to). Where are you?

I'm in Australia.
Checkyalater,
Tim

Everything is somewhere
timarm59
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 17, 2013 1:33 am
Location: Australia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

Postby unlimitedsounds » Tue Sep 10, 2013 1:37 am

Quelonio wrote:I had to downgrade to 3.7.2 due to the new version not recalculating a route if you leave the original route for some reason.

When a traffic event highlights a spot on the map, sometimes the bright spot gets "stuck". You have to exit and kill the app to clear the bright spot on the map.

Dan.


same issue here. pluse it's now taking me on crazy routes so I gave up and use tomtom until waze fixes.
unlimitedsounds
 
Posts: 82
Joined: Fri Mar 05, 2010 9:07 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 9 times

Re: iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

Postby unlimitedsounds » Thu Sep 12, 2013 8:35 pm

so untill the screen going dark and bad routing is fixed, this program is basicially useless. please fix.
unlimitedsounds
 
Posts: 82
Joined: Fri Mar 05, 2010 9:07 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 9 times

Re: iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

Postby unlimitedsounds » Fri Sep 20, 2013 10:59 pm

Driving on broad street in Philly and the display has no street display. why?
unlimitedsounds
 
Posts: 82
Joined: Fri Mar 05, 2010 9:07 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 9 times

Re: iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

Postby unlimitedsounds » Fri Sep 20, 2013 11:10 pm

AlanOfTheBerg wrote:
unlimitedsounds wrote:Driving on broad street in Philly and the display has no street display. why?

Screenshot?

Sorry none.. It showed blank except for the police and road hazards. then after a couple miles it came back with streets.. Could it be that it didnt download while I was driving?
unlimitedsounds
 
Posts: 82
Joined: Fri Mar 05, 2010 9:07 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 9 times

Re: iOS 3.7.3 official feedback thread (replacement thread)

Postby unlimitedsounds » Tue Sep 24, 2013 12:46 am

Thus new version stinks. Coming home sat night, it had me going on every side street possible and not main roads. Eventually I stopped the route and then had it start all over and from where I was it finally took me in main roads. What is going on?


Sent from my iPad using Tapatalk HD
unlimitedsounds
 
Posts: 82
Joined: Fri Mar 05, 2010 9:07 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 9 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: No registered users