Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby SocalToe » Thu Dec 19, 2013 10:50 pm

The

Send
Routes
Go

selections don't show up in portrait mode after picking a place to go to on the

'Ready to Go' screen.

They do show up in landscape.
Ed
SocalToe
 
Posts: 192
Joined: Sat Sep 01, 2012 9:03 pm
Location: Los Angeles, California
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby SocalToe » Sat Dec 28, 2013 6:59 am

Thought this was fixed:

Get a route to location A

Add stop location B

Everything's fine.


Waze recalculates........

Stop at location B is gone.....
Ed
SocalToe
 
Posts: 192
Joined: Sat Sep 01, 2012 9:03 pm
Location: Los Angeles, California
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby SocalToe » Mon Dec 30, 2013 2:00 am

smiles496 wrote:I'm just started using Waze, and I'm running a Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5310. When I try to "Send ETA -> Share Drive", as in this screenshot, I can't actually see what the buttons show (and on some occasions, the map is larger and I can't see the buttons at all).

Unfortunately, the screen doesn't allow for scrolling, so it is impossible to actually send the link. This could be fixed by allowing this screen to scroll where necessary.

Julian



Rotate phone 90 degrees so it shows up in landscape mode.........
Ed
SocalToe
 
Posts: 192
Joined: Sat Sep 01, 2012 9:03 pm
Location: Los Angeles, California
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby soxfaninny » Fri Jan 10, 2014 9:39 pm

Since upgrading to KitKat, the 'Play sound to phone speaker' option does not work properly. I use this so that I can be bluetooth connected to my car for phone, but still be able to hear the voice nav guidance through my phone speaker.

The symptom is that the first part of the guidance, e.g., "In a half-mile.." comes through ok, but then the next part e.g., "turn left" is not heard it all. It just cuts off.

On an extra long guidance instruction, e.g., "In 500 feet, turn left, on state route two oh eight", I only hear "In 500 feet.........eight".

I understand that this might be an Android-related bug, but can't you Waze Devs implement a workaround? This is very annoying and I may have to stop using Waze because of it.

Edit: HTC One, Android 4.4, Verizon USA
soxfaninny
 
Posts: 2
Joined: Fri Sep 27, 2013 3:01 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby speedlever » Sat Dec 21, 2013 12:05 am

I'm also having the same issue with voice guidance giving a partial word or phrase, but mostly silent. I think it depends on how long the voice guidance instructions are. Very short (turn left) I totally miss. Sometimes I'll hear half a word.

Seems the routing server has been having issues this week too.

And, adding an intermediate stop, the time and distance to the intermediate stop is wrong... it appears to be giving time and distance to the next turn, or similar, not the intermediate stop.
AT&T GS4
Android 4.3 MK2
Waze 3.7.7
speedlever
 
Posts: 3
Joined: Fri Sep 13, 2013 8:21 pm
Location: High Point, NC
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby steveningelbrecht » Fri Jan 10, 2014 7:10 am

I've got multiple reports of crashing widget also...
The error provided is :

2014-01-09.png
2014-01-09.png (151.12 KiB) Viewed 902 times

2014-01-09 (1).png
2014-01-09 (1).png (97.01 KiB) Viewed 900 times
Image Image
Waze Champ - Country Manager Belgium
Image Image Image Image
steveningelbrecht
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3627
Joined: Wed Aug 01, 2012 3:11 pm
Location: Belgium
Has thanked: 717 times
Been thanked: 572 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby steveningelbrecht » Sat Jan 11, 2014 8:08 am

paulkok_my wrote:
dandaninc wrote:Is there a reason that I don't have the option to post my route to facebook like I used to? The button is no longer there.
It will be helpful if you provide info on your mobile phone model, OS version and the steps you tried to post your route to facebook. ;)

This way other wazers can check whether are they facing the same issue as yours.

So far I do not face the problem sharing my drive via facebook.


On the iOS version it's not there anymore, also on the Android version it's gone, but there you can use a workaround...
Image Image
Waze Champ - Country Manager Belgium
Image Image Image Image
steveningelbrecht
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3627
Joined: Wed Aug 01, 2012 3:11 pm
Location: Belgium
Has thanked: 717 times
Been thanked: 572 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby string216 » Tue Jan 07, 2014 5:45 pm

When using the widget, when I click 'drive' to take me to work, it opens up the application, then asks if I am going to work. It should just run my navigation for going to work.

Thanks,
string216
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 07, 2014 5:33 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby string216 » Tue Jan 07, 2014 5:48 pm

Not sure if this should be listed as a bug or new feature, but when I use google now and say 'navigate to 123 main street' and I set Waze as my default navigation, it opens waze and sometimes shows the address I requested. Half the time, it just opens waze and does nothing. Either way, It should set the end point and start navigation.

Location: USA
Moto X on 4.4
string216
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 07, 2014 5:33 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Android v3.7.7.0 Official Feedback Thread

Postby Touffman » Thu Jan 16, 2014 12:01 am

Hi,

Here is a little bug when in 3D view. Here is the scenario to reveal it :
  1. Select a destination to be guided to
  2. Select a point on the map and click on the (i)
  3. Chose "Go" (the arrow)
  4. Chose "Add a Stop"
=> Here it is : return to the map is done using 2D view.
This setting is not saved : at next opening of the app, 3D view (the setting I've chosen) is reapplied.
When selecting "New Drive" at step 4 return to the map is done in 3D view.

Regards.
Image
Touffman
 
Posts: 111
Joined: Fri Mar 08, 2013 11:41 am
Location: Yvelines, France
Has thanked: 22 times
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Rokcet, wolfsbane2k