No Events at all

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Re: No Events at all

Postby x556 » Sat May 03, 2014 6:25 pm

mdavidsonjr wrote:I'm having issue in the Houston txt area. This has been going on for the last few days .


Sent from my iPhone using Tapatalk


What exactly? Not seeing other Wazers and reports?
LVL 3 Waze Map Editor from Toa Alta, Puerto Rico
ENGLISH/SPANISH
Image
x556
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 99
Joined: Mon Aug 23, 2010 12:01 am
Location: Toa Alta, Puerto Rico
Has thanked: 20 times
Been thanked: 17 times

Re: No Events at all

Postby x556 » Sat May 03, 2014 4:53 pm

RPIII wrote:I apologize if this is not the same issue. About 3 days ago when I posted a hazard report (pothole), a message popped up stating OOps Unable to post right now. Please try again latter. The marker shows up on the map, I'm thanked, given points, and then the marker goes away. I also noticed that I can not thank anyone for a hazard I receive on my phone (there is no thumbs up to hit) I deleted the program, rebooted (cold), and re installed. No change.
What have I done wrong?
Thank you,
Roland


Where are you located?
LVL 3 Waze Map Editor from Toa Alta, Puerto Rico
ENGLISH/SPANISH
Image
x556
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 99
Joined: Mon Aug 23, 2010 12:01 am
Location: Toa Alta, Puerto Rico
Has thanked: 20 times
Been thanked: 17 times

Re: No Events at all

Postby x556 » Mon Apr 28, 2014 4:12 pm

I've contacted txemt about this issue affecting me as well in PR, I also noticed it's been happening in HI as well so I believe this is a localization issue. I've received response from Twitter so I believe they should be working on it hopefully. I'll keep you guys posted on any updates.
LVL 3 Waze Map Editor from Toa Alta, Puerto Rico
ENGLISH/SPANISH
Image
x556
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 99
Joined: Mon Aug 23, 2010 12:01 am
Location: Toa Alta, Puerto Rico
Has thanked: 20 times
Been thanked: 17 times

Re: No Events at all

Postby x556 » Sat Apr 26, 2014 1:48 am

Must be server issues, I got an iPhone 5 with iOS 7.1.1 in Puerto Rico and I got the same issues as well, not to mention I can't see other Wazers as well... I'm a LVL 3 editor.
LVL 3 Waze Map Editor from Toa Alta, Puerto Rico
ENGLISH/SPANISH
Image
x556
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 99
Joined: Mon Aug 23, 2010 12:01 am
Location: Toa Alta, Puerto Rico
Has thanked: 20 times
Been thanked: 17 times

Re: No Events at all

Postby unwallflower » Tue May 24, 2011 3:32 pm

Nope, I just fired up Waze and I'm able to see a bunch of events. Might be version-specific...
unwallflower
 
Posts: 1564
Joined: Thu May 06, 2010 6:43 pm
Location: San Diego, CA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: No Events at all

Postby Superfraggle » Mon May 26, 2014 12:04 am

That must be one hell of a jam to be 6000 miles away, yet still be "around you" :D
ImageImage
Superfraggle
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1015
Joined: Tue Jul 17, 2012 8:21 pm
Has thanked: 43 times
Been thanked: 113 times

Re: No Events at all

Postby RPIII » Sat May 03, 2014 4:40 pm

I apologize if this is not the same issue. About 3 days ago when I posted a hazard report (pothole), a message popped up stating OOps Unable to post right now. Please try again latter. The marker shows up on the map, I'm thanked, given points, and then the marker goes away. I also noticed that I can not thank anyone for a hazard I receive on my phone (there is no thumbs up to hit) I deleted the program, rebooted (cold), and re installed. No change.
What have I done wrong?
Thank you,
Roland
RPIII
 
Posts: 3
Joined: Tue Dec 10, 2013 11:38 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: No Events at all

Postby Mauicheetah » Sat Apr 19, 2014 10:38 pm

I am running release 3.738.0
When I post a hazard, I receive the points and thank you but the icon is not posted to the map and does not appear in the "Reports.
I have sent my event radius to 25 miles but I am receiving traffic reports from 5,000 miles away.
The program use to work as claimed but now there are so many problems. I even uninstalled and reinstalled the app and the problems still exist.
The only items in the "Reports" list are traffic posted by Waze.

Anyone having the same problem.
I have a Galazy4 Active with Android v4.3
Mauicheetah
 
Posts: 3
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:46 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: No Events at all

Postby Machete808 » Fri May 30, 2014 12:42 am

Here too! :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Aloha,
Vicki
Hawaii State Manager
Area manager, Los Angeles, NYC
Country manager, U.S.,Thailand
Image Image
Need support?
support.google.com/waze > Popular topics > FAQs > Other > Open a ticket
Welcome, new editors:
Here's a good place to start!
Machete808
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1436
Joined: Mon May 28, 2012 12:36 am
Location: Kaneohe, HI
Has thanked: 242 times
Been thanked: 283 times

Re: No Events at all

Postby Machete808 » Thu May 29, 2014 8:09 am

Here's the reply:

--------

In reply to your inquiry "I can't see any traffic reports"

We have a server problem in Hawaii, Puerto Rico and more island like those.

We are working to fix it as soon as possible because we know you guys can't see other drivers, reports ect'.

I hope it will be fixed soon.

Sorry for the inconvenience.

Best Regards,

Natali
Aloha,
Vicki
Hawaii State Manager
Area manager, Los Angeles, NYC
Country manager, U.S.,Thailand
Image Image
Need support?
support.google.com/waze > Popular topics > FAQs > Other > Open a ticket
Welcome, new editors:
Here's a good place to start!
Machete808
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1436
Joined: Mon May 28, 2012 12:36 am
Location: Kaneohe, HI
Has thanked: 242 times
Been thanked: 283 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: No registered users