PH: inquiry feedback: waze search feature

Image

Moderators: MapSir, Unholy, SpeedDzel, kazmuth

Re: PH: inquiry feedback: waze search feature

Postby SpeedDzel » Tue Aug 27, 2013 12:06 pm

mponteres wrote:seems the issue has been fixed. Search Engines are not missing after 2 weeks of utilizing waze for iOS. Will continue to monitor and post update if issue still occur.

that's good to hear mark. do post if you encounter any glitches again. thanks :D
proud member of TEAM S.E.A.!

Pinoy wazers... join the Pinoy waze community on FB > Malaysia FB > Indonesia FB > Singapore FB > Thailand FB
SpeedDzel
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 610
Joined: Sun Dec 18, 2011 11:33 am
Location: PH: Philippines (Q.C., Metro Manila)
Has thanked: 217 times
Been thanked: 209 times

Re: PH: inquiry feedback: waze search feature

Postby SpeedDzel » Mon Oct 14, 2013 8:13 pm

Hello iPrimus,
Hello Ivan,


yes iPrimus, you seem to be experiencing the same symptoms with Verizon as we are having here with our telecoms in the Philippines. are you on the eastern or western seaboard... do you ever get the red "connecting to network" sign?

waze support tried to pin this anomaly down but wasn't able to make any sense of it's findings based from the details & data we've submitted. what is being suspected here is a failure to have a good connection to the waze servers. remember, you may have a strong cellular signal but does the signal carry data connection?

just like your wi-fi, try unplugging the modem. you're still connected to the Wi-Fi... BUT you don't have DATA in it because the modem is out/off/dead/kaput. with waze, the client app may not have been able to connect properly with the servers, thus returning a 'blank' form to the phone/device.

on the matter of why it still doesn't show or come back despite having a GOOD RELIABLE data connection is still a mystery as far as i'm concerned. this matter is still being looked into.


Mabuhay!
-Louis
proud member of TEAM S.E.A.!

Pinoy wazers... join the Pinoy waze community on FB > Malaysia FB > Indonesia FB > Singapore FB > Thailand FB
SpeedDzel
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 610
Joined: Sun Dec 18, 2011 11:33 am
Location: PH: Philippines (Q.C., Metro Manila)
Has thanked: 217 times
Been thanked: 209 times

Re: PH: inquiry feedback: waze search feature

Postby toichitoria » Wed May 22, 2013 9:32 am

Search engine option hasn't been working for me as well. It uses "contacts results". Uninstalling and reinstalling Waze worked for me too.
toichitoria
 
Posts: 1
Joined: Fri May 03, 2013 10:34 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: PH: inquiry feedback: waze search feature

Postby warfab » Sun Aug 11, 2013 12:55 pm

I thought I was the only one. Seems that delete and reinstall is the solution for now...
warfab
 
Posts: 6
Joined: Tue Apr 26, 2011 1:59 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: PH: inquiry feedback: waze search feature

Postby warfab » Sun Aug 18, 2013 1:57 pm

@SpeedDzel: If ever the problem comes back again, I'll post here :D
warfab
 
Posts: 6
Joined: Tue Apr 26, 2011 1:59 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Philippines

Who is online

Users browsing this forum: No registered users