How to add landmarks? Are they all locked?

Moderators: MapSir, Unholy, SpeedDzel, kazmuth

Re: How to add landmarks? Are they all locked?

Postby kazmuth » Tue May 20, 2014 1:26 am

r4ndz wrote:Seeing this problem again this morning! Tried using Chrome, Firefox and Safari for Mac.

Street editing seems fine for me, though.


Adding landmarks are frozen as explained here https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=92348
Waze Philippines-Thailand Country Manager
Image
Join the Philippine Waze Users Facebook group
kazmuth
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 475
Joined: Fri Sep 16, 2011 8:10 am
Location: Pasig, Philippines
Has thanked: 44 times
Been thanked: 186 times

Re: How to add landmarks? Are they all locked?

Postby lostsoul78 » Wed Feb 12, 2014 9:58 am

Anybody knows how to fix it, I mean using GPX file or if there are a new release that include this fix issue?

Thxs.!
lostsoul78
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 29, 2013 8:36 am
Location: Madrid - Spain
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: How to add landmarks? Are they all locked?

Postby r4ndz » Tue May 20, 2014 12:19 am

Seeing this problem again this morning! Tried using Chrome, Firefox and Safari for Mac.

Street editing seems fine for me, though.
r4ndz
 
Posts: 2
Joined: Sat Sep 29, 2012 12:50 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: How to add landmarks? Are they all locked?

Postby RangeRoverHSE » Thu Feb 06, 2014 5:25 pm

Editable area meaning areas you've travelled to using Waze. You can see this on the WME by enabling editable areas and seeing the highlighted circles. These are the areas you can edit and add landmarks. May I suggest that you put landmarks that you use for easy reference, or those that you think will aid fellow wazers in finding an area and not any and all bldgs. Keep the name as short as possible without abbreviating them that it cannot be understood and not the whole name so as not to overwhelm the map. have fun!
ImageImageImage
RangeRoverHSE
 
Posts: 106
Joined: Wed May 15, 2013 11:11 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 39 times

Re: How to add landmarks? Are they all locked?

Postby SpeedDzel » Wed Feb 05, 2014 11:44 am

Hello chirp,

adding Landmarks is not exclusive to any particular editing rank or group. They can only be locked after they have been made.

there seems to be a problem somewhere... :?:

-Louis

Pinoy wazers... join the Pinoy waze community on Facebook & the Forums

SpeedDzel
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 582
Joined: Sun Dec 18, 2011 11:33 am
Location: PH: Philippines (Q.C., Metro Manila)
Has thanked: 117 times
Been thanked: 191 times

Previous

Return to Map Editing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users