Plugin WMEc 20121127

Moderators: krankyd, Unholy, pnylin, avozetta, Wolfeye, sverkernordlund

Re: Plugin WMEc 20121127

Postby Dennis_Halmstad » Sat Jan 05, 2013 7:01 pm

Gå till chrome://extensions/

Klicka på filen där du sparade den och dra den in i tillägg en ruta dyker upp "Släpp för att installera" och då är det bara att släppa.

Ev få man bocka i programmerarläga innan man installerar scriptet.
Samsung Gt-i9300 "Galaxy S3" Stock 4.1.2, Latest Waze beta.
ImageImage
Dennis_Halmstad
 
Posts: 148
Joined: Fri Feb 18, 2011 7:10 am
Location: Sweden
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Plugin WMEc 20121127

Postby Dennis_Halmstad » Sat Jan 05, 2013 7:07 pm

Kanon.

Fick in lite fler länkar i denna varianten. Någon bra att ha som saknas?

Macrona är på väg, kommer inte bli någon högerklicks meny utan allt kommer köras i WME inte på som det var tidigare. Ex så kommer man kunna ändra (dock inte spara vid sidbyte/f5/permalink) kortkomando via WMEs interface, (shift+*)
Samsung Gt-i9300 "Galaxy S3" Stock 4.1.2, Latest Waze beta.
ImageImage
Dennis_Halmstad
 
Posts: 148
Joined: Fri Feb 18, 2011 7:10 am
Location: Sweden
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Plugin WMEc 20121127

Postby Dennis_Halmstad » Tue Jul 23, 2013 5:45 am

Hej.

Jag har inte uppdaterat detta plugin på över ett halvår och vet inte längre om det fungerar. Just nu har jag mycket att pyssla med (barn, hus och jobb) så mitt engagamang totalt för waze är lite lägre just nu. Vill någon ha källan till scriptet och arbeta vidare på det så kan jag lägga upp det på github. annars är min plan att fortsätta utveckla det vid tillfälle.

Dennis
Samsung Gt-i9300 "Galaxy S3" Stock 4.1.2, Latest Waze beta.
ImageImage
Dennis_Halmstad
 
Posts: 148
Joined: Fri Feb 18, 2011 7:10 am
Location: Sweden
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Plugin Swedish WME tools (fd. Postnummerservice)

Postby Henkedanne » Thu Aug 30, 2012 6:23 am

Tack för plugin!
Otaliga gånger har jag suttit och svurit över att detta inte fanns.

Nu, Lycka och lägre blodtryck.
/H
Henkedanne
 
Posts: 19
Joined: Fri Jul 13, 2012 4:04 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Plugin WMEc (fd. Swedish WME tools)

Postby henrik2lax4 » Wed Nov 07, 2012 11:04 am

Dennis_Halmstad wrote:Har uppdaterat så den fungerar på nya editorn.

Allt som tidigare fungerade fungerar UTOM sätta väg till dubbelriktad... (jag jobbar på det)

Tack för de trevliga orden, det uppskattas.

(jag har bytt namn igen, mest för att jag jobbar mer och mer åt att den skall vara engelsk och då blir det bättre med ett mer internationellt namn).

Jag söker beta testare om någon skulle vara intresserad.

Dennis


Jag kan också ställa upp som beta testare.
Image
Area Manager: Malmö, Svedala, Bara
Wiki Resources: Swedish Editing Guidlines | Map Editing | Best Practices | Waze FAQ
henrik2lax4
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 04, 2012 3:00 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Plugin Swedish WME tools (fd. Postnummerservice)

Postby lindq » Sun Aug 26, 2012 7:19 pm

Ajajaj. Om man nu sätter en ny stad men så töms Street-fältet. Då försvinner gatunamnet!
lindq
 
Posts: 207
Joined: Mon Jan 09, 2012 8:37 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times

Re: Plugin Swedish WME tools (fd. Postnummerservice)

Postby lindq » Sun Aug 26, 2012 8:14 pm

Dennis_Halmstad wrote:Ja och nej.

Macro, insert city: Ersätter bara city.
Macro, insert street: Ersätter bara street.

Macro, insert city and street: Sätter in det som är angivet. Men är det tomt i en av rutorna så tömmer den motsvarande i editorn (och bockar för no...).

Så funkade den tidigare. Men när jag nu testade att bara göra Insert City tömmer den också Street.
Detta beteende kom samtidigt med att Alternativen "Macro, insert..." var dolda tills något var ifyllt via "Macro inserts and global options"
Jag får motsvarande beteende för "Macro, insert street" då den byter både Street och City.
Men det händer BARA om Macro-fältet för det fält som inte ska bytas är tomt.

(Dvs om jag i Macro-fältet för City fyller i "Göteborg" men lämnar Street tomt, och väljer "Macro, insert city", så byts city och Street töms. Har jag fyllt i vad som helst i Macrofältet för Street behåller gatan sitt ursprungsnamn när jag gör "Macro, insert city).
lindq
 
Posts: 207
Joined: Mon Jan 09, 2012 8:37 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times

Re: Plugin Swedish WME tools (fd. Postnummerservice)

Postby lindq » Mon Aug 27, 2012 6:22 am

Härligt. Och tack för en bra plugin som gör editeringen klart snabbare.

Själv har det gjort att jag gått in på en del ställen med felaktig City (där man antingen använt kommunen, eller ett lokalt namn) och ändrat. Då blir det många vägar man uppdaterar och detta sparar tid. Ännu bättre vore om man med ett enda klick kunde göra det; antingen välja flera vägar och sedan högerklicka->Macro. Eller om man kunde högerklicka direkt[1].


[1] Nu får man peka på vägen, vänsterklicka för att välja den, högerklicka för menyn, skrolla ner till Macro... Om man istället kunde t.ex. högerlicka direkt på vägen och sedan bara skrolla ner till Macro... så hade man sparat lite jobb. Men det är ingen stor sak.
lindq
 
Posts: 207
Joined: Mon Jan 09, 2012 8:37 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times

Re: Plugin Swedish WME tools (fd. Postnummerservice)

Postby lindq » Sun Sep 23, 2012 6:39 pm

Det makrot finns redan; Macro, empty city and street
lindq
 
Posts: 207
Joined: Mon Jan 09, 2012 8:37 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times

Re: Plugin Swedish WME tools (fd. Postnummerservice)

Postby lindq » Mon Nov 05, 2012 7:31 pm

Jag kan ju bara säga att jag har stor nytta av pluginen.
lindq
 
Posts: 207
Joined: Mon Jan 09, 2012 8:37 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times

PreviousNext

Return to Sweden [svenska]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users