Ny version 3.6

Moderators: krankyd, Unholy, pnylin, avozetta, Wolfeye, sverkernordlund

Re: Ny version 3.6

Postby avozetta » Thu Feb 28, 2013 8:02 pm

Är det jag som är dum eller :roll:

Den nya funktionen att stänga av vägavsnitt trodde jag man skulle göra genom att markera direkt på kartan men funktionen ligger ju i rapportfunktionen som ju går på GPSen, då stänger jag ju av den väg jag kör på och den är ju inte avstängd :?

Har jag missat något här :?:
/Anders
Sweden Waze Champ & AM in Sweden/Stockholm area
HTC One Android 4.4.2
avozetta
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 376
Joined: Sat May 01, 2010 3:13 pm
Location: Sweden - Stockholm - Solna
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Ny version 3.6

Postby avozetta » Sat Mar 02, 2013 9:46 am

pnylin wrote:När du trycker på avstängning i rapportmenyn får du upp en karta på området där du befinner dig. I de närmsta korsningarna runt om finns det möjlighet att stänga av någon infart, höger, vänster eller rakt fram.
Dvs. om du kör rakt fram på en väg och ser att de stängt av infarten till höger pga. vägarbete kan du tillfälligt stänga av denna infart.
Kommer du fram till en korsning där polisen stängt av vägen pga olycka och hänvisar dig att svänga vänster kan du tillfälligt stänga av möjligheten att köra rakt fram.

/Patrik


Tack, så går det när man inte ens trycker på knappen och provar :oops:
/Anders
Sweden Waze Champ & AM in Sweden/Stockholm area
HTC One Android 4.4.2
avozetta
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 376
Joined: Sat May 01, 2010 3:13 pm
Location: Sweden - Stockholm - Solna
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Ny version 3.6

Postby ChronoBinder » Thu Feb 28, 2013 3:58 pm

På tal om den nya versionen. I samband med 3.6.0.0 fattas en länk under "My Dashboard". Ni vet där man kunde se information om sträcka och poäng!? Har den flyttat eller helt enkelt borttagen?
samsung galaxy s3 android 4.1.2 waze 3.6.0.0
google nexus 10 android 4.2.2 waze 3.6.0.0
ChronoBinder
 
Posts: 16
Joined: Sat Jan 19, 2013 12:14 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Ny version 3.6

Postby elimat85 » Wed Feb 27, 2013 4:16 pm

lindq wrote:I den nya versionen verkar möjligheten att ändra inställningen för att köra (eller inte köra) på betalvägar ha försvunnit. Inställningen i sig finns kvar (jag satte "Undvik..." i den tidigare klienten) men nu kan man inte ändra den.



Jag kan se "Undvik vägtullar" i min klient i alla fall.

/Matthias
Image
AM: Växjö, Sweden
Waze device: iPhone 4s
elimat85
 
Posts: 101
Joined: Fri Jun 15, 2012 1:09 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Ny version 3.6

Postby lindq » Wed Feb 27, 2013 4:03 pm

I den nya versionen verkar möjligheten att ändra inställningen för att köra (eller inte köra) på betalvägar ha försvunnit. Inställningen i sig finns kvar (jag satte "Undvik..." i den tidigare klienten) men nu kan man inte ändra den.
lindq
 
Posts: 207
Joined: Mon Jan 09, 2012 8:37 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times

Re: Ny version 3.6

Postby lindq » Wed Feb 27, 2013 4:48 pm

Hmmm. Jag, nu ÄR den där.
Eftersom funktionen bara släpps i vissa länder och jag uppdaterade medan jag satt inomhus och alltså inte hade GPS, kan det vara så att funktionen inte var aktiverad. Det skulle förklara hur det såg ut.
lindq
 
Posts: 207
Joined: Mon Jan 09, 2012 8:37 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times

Re: Ny version 3.6

Postby MartinMossfeldt » Thu Feb 28, 2013 6:31 pm

pnylin wrote:Någon som testat att "stänga av" en väg? Det står att längre avstängningar görs via WME. Har inte sett något i WME så det är väl som med fartkamerorna, någon måste först trycka avstängning i mobilen för att man ska kunna godkänna den längre avstängningen i WME?

/Patrik



Jag har testat att stänga av en väg och den har inte dykt upp i WME.
Om jag läste rätt så hamnar avstängningar bara hos den personen som gör dem (Min klient kommer inte routa mig genom den väg jag stängt av), när nog många har stängt av vägen (Antalet avstängningar ska bero på vägtyp tydligen) så ska informationen gå ut till alla, hurvida det även hamnar ett fel i WME då vet jag ej.
MartinMossfeldt
 
Posts: 99
Joined: Sat Sep 25, 2010 1:00 pm
Location: Hemma
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Ny version 3.6

Postby orla » Wed Feb 27, 2013 7:00 pm

Jag får fortfarande inte Facebook-vänner att synas. Det var ett bra tag sedan. Är det jag eller klienten?
orla
 
Posts: 88
Joined: Sat Mar 20, 2010 6:55 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0 time

Ny version 3.6

Postby orla » Wed Feb 27, 2013 7:16 pm

Försvann möjligheten att Checka In på FourSquare? Jag hittar fen inte längre. Kopplingen kan man fortfarande göra. Nån som hittat?
orla
 
Posts: 88
Joined: Sat Mar 20, 2010 6:55 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0 time

Ny version 3.6

Postby orla » Mon Mar 11, 2013 8:04 am

Info om de frågor jag ställt tidigare:
FB-vänner dök upp efter jag kopplat bort FB och anslutit igen.

FourSquare finns kvar men är flyttat. Finns nu endast i Navigeringsläge. Under 'Vänner' och sedan 'på väg dit'
En 'genväg' till kontakter dyker även upp överst i bild när du är riktigt nära din destination.

Om någon mer än jag undrat.
orla
 
Posts: 88
Joined: Sat Mar 20, 2010 6:55 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0 time

Next

Return to Sweden [svenska]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users