vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: GinBook, guri211

vkládání gas station

Postby GinBook » Wed Oct 31, 2012 1:48 pm

1:0 pro tebe. Moje lenivost podivat se na web.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6592
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 828 times
Been thanked: 1542 times

vkládání gas station

Postby GinBook » Wed Oct 31, 2012 1:42 pm

To znamena, ze je v CR asi 3700 verejnych pump? eeeee? To mi hlava nebere. Jak doslo HQ k takovemu cislu?
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6592
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 828 times
Been thanked: 1542 times

vkládání gas station

Postby Steinj » Tue Sep 18, 2012 7:57 pm

Stejnak si myslim, že to dopadne tak že podminka bude splněna a na zavedeni benzinek budem čekat ještě půl roku po tom.
A presne to si mylim, že meli tuto funkci aktivovat hned jak to bylo možné. Protože lidi by se pak snažili víc přidávat.
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

vkládání gas station

Postby libora » Thu Sep 13, 2012 8:06 am

Dnes jsem zaregistroval nemilou skutečnost. Když založím novou gas station a vyplním veškeré údaje, tak se při uložení do databáze zapíše jen název a musím tedy znovu záznam zeditovat. Zatím se mi to stalo min. 3x a mám pocit, že jsem vždy přitom ukládal i vytvořenou service route k té benzínce. Máte někdo podobnou zkušenost.
Pokud to takto běhalo i v uplynulých dnech, tak bude pár založených benzínek bez popisů :(
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: vkládání gas station

Postby porubcan » Thu Jul 14, 2016 3:29 am

Potiahni ľavé "not offered" na "got it" a zadaj cenu.

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/1e49dfac2430b4640929310f738eca4f.jpg[/img]

PS tiež mi trvalo, kým som na to prišiel

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5837
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 712 times
Been thanked: 1638 times

Re: vkládání gas station

Postby JaRoY » Tue Jul 12, 2016 8:25 pm

Spravil som novu benzinku. Na Revolucnej v LM. Ked zadam ceny tak stale ulozi N/A. Co stym?

Odoslané z Lenovo K920 pomocou Tapatalku
JaRoY
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 180
Joined: Tue Sep 13, 2011 3:49 pm
Location: Liptovský Mikuláš
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Re: vkládání gas station

Postby d2-mac » Sun Mar 20, 2016 2:56 am

Nevím kdo to schvaloval ale už je to hotové ;)
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 874
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 615 times
Been thanked: 232 times

Re: vkládání gas station

Postby JosefR_C8 » Sat Mar 19, 2016 10:02 pm

Poprosím L3> o schválení přejmenování dvou bývalých Agipů na MOL u Pomezí (Cheb). Díky
JosefR_C8
 
Posts: 52
Joined: Mon Mar 02, 2015 7:04 pm
Has thanked: 44 times
Been thanked: 17 times

Re: vkládání gas station

Postby vitj » Fri Aug 28, 2015 9:08 am

Pumpu mi to našlo a ceny se mi povedlo aktualizovat. Uložil jsem původní, protože netuším jaké jsou zde aktuální, ale bez problémů mi to funguje.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4012
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1170 times
Been thanked: 941 times

Re: vkládání gas station

Postby RKSoftware » Fri Aug 28, 2015 4:56 am

Ja jsem tam byl minulý týden, chtěl jsem aktualizovat ale hodilo mi to že tam v okolí žádná pumpa není....
RKSoftware
 
Posts: 20
Joined: Tue May 20, 2014 12:37 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

PreviousNext

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron