vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: Zirland, GinBook, guri211

vkládání gas station

Postby libora » Thu Sep 13, 2012 8:06 am

Dnes jsem zaregistroval nemilou skutečnost. Když založím novou gas station a vyplním veškeré údaje, tak se při uložení do databáze zapíše jen název a musím tedy znovu záznam zeditovat. Zatím se mi to stalo min. 3x a mám pocit, že jsem vždy přitom ukládal i vytvořenou service route k té benzínce. Máte někdo podobnou zkušenost.
Pokud to takto běhalo i v uplynulých dnech, tak bude pár založených benzínek bez popisů :(
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: vkládání gas station

Postby vitj » Thu Sep 13, 2012 8:34 am

Za stejnou vec me uz "peskoval" fotrik. Zatim mi vzdy zafungovalo dvakrat kliknout do jineho radku nebo dat Enter. Ale nejsem si jist, jestli zpetne tam udaje nechybi.
V teto fazi bych se opetne kontrole radsi nevenoval. Myslim, ze je dulezitejsi do mapy dostat co nejvic benzinek, aby spustili novou funkci.
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3544
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 860 times
Been thanked: 736 times

Re: vkládání gas station

Postby pleswi » Thu Sep 13, 2012 10:00 am

Me se osvedcilo klikat do jinych poli aby tam byl kurzor, nicmene i tak si myslim ze jsem zaregistroval po sobe benzinu bez popisu. Ale jak pise vitj dulezite je ted asi dostat tam co nejvice pump a nasledne je muzeme opravovat, koukal jsem, ze jste za dobu mych priprav na statnice celkem makli ted musim dodelat nejaky resty z prace a tak ale pristi tyden se do toho zase pustim s vami :)
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby pleswi » Thu Sep 13, 2012 10:07 am

A jeste jedna vec, nepodarilo se nekomu od pana Waze vytlacit odkud maji informaci o CS v CR a podle ceho to porovnavaji ? To by bylo zajimave info ktere by nam mohlo pomoci :)
pleswi
 
Posts: 230
Joined: Wed Jan 25, 2012 9:35 pm
Location: Liberec - Semily - Pardubice
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby libora » Thu Sep 13, 2012 11:01 am

právě že kliknutí jinam nefunguje, tohle dělám vždycky.

S Waze jsem komunikoval v polovině srpna a informoval je o statistikách Ministerstva průmyslu a obchodu. V ČR je podle sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu k 12.8.2012 (resp. k 31.12.2011) 3717 veřejných ČS a 397 s vymezeným přístupem. Jestli ale tuto informaci využívají či nikoliv netuším.

Jinak na webu MPO jsou adresy těchto stanic, ale bohužel u nich není uveden provozovatel, takže jejich pospojování s tabulkou na gDocsu by bylo dost pracné.

Osobně jsem spokojen jak se nám pěkně posouvají ty kontroly. Podle gDocs už je odkontrolováno k dnešku něco přes 1100 ČS a z toho cca 500 nově vloženo, takže ve Waze už jich bude odhadem více jak 1600 (1100 mi jich hlásili k 21.8.2012).
HTC EVO 3D a Waze 3.6.0 for Android
Informace pro editory, Přehledné video v angličtině
libora
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 665
Joined: Fri Sep 25, 2009 3:02 pm
Location: Chomutov, Praha, Moldava Czech Republic
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Re: vkládání gas station

Postby foxitrot » Thu Sep 13, 2012 12:23 pm

LiborA wrote:V ČR je podle sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu k 12.8.2012 (resp. k 31.12.2011) 3717 veřejných ČS...

Neviem, ci vam mam zavidiet to mnozstvo cerpaciek, z ktorych si mozete vyberat na cestach...

LiborA wrote:Osobně jsem spokojen jak se nám pěkně posouvají ty kontroly. Podle gDocs už je odkontrolováno k dnešku něco přes 1100 ČS a z toho cca 500 nově vloženo, takže ve Waze už jich bude odhadem více jak 1600 (1100 mi jich hlásili k 21.8.2012).

...alebo tu robotu vsetky vlozit do mapy?

LiborA wrote:Dnes jsem zaregistroval nemilou skutečnost. Když založím novou gas station a vyplním veškeré údaje, tak se při uložení do databáze zapíše jen název a musím tedy znovu záznam zeditovat. Zatím se mi to stalo min. 3x a mám pocit, že jsem vždy přitom ukládal i vytvořenou service route k té benzínce. Máte někdo podobnou zkušenost.

Ja som myslim zatial nepopisal ani jednu benzinku kompletne na jeden krat - vzdu po vyplneni jedneho riadka a preskoceni do dalsieho som videl, ako sa inkrementovalo pocitadlo "x unsaved changes", napriek tomu po ulozeni vzdy nieco chybalo. Takze som si privykol na nutnost na sto krat doplnat udaje do novej benzinky...

BTW, asi predvadzaci efekt - skusil som na kopci vytvorit 2 giganticke benzinky a po vyplneni vsetkych udajov nic nechybalo :shock:
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (N-E52), while
trying to get used to the good new social Android 4.0.xx.yyy (OP-X LOL-a-popp).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6578
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1885 times
Been thanked: 857 times

Re: vkládání gas station

Postby pkuba » Thu Sep 13, 2012 3:12 pm

Vložil jsem jen jednu pumpu a se stejným výsledkem. Podívám se na vložené minulý týden.


Nexus JB 4.1.1 Tapatalk
Waze 3.4.99.106
3.1.2.8 beta
pkuba
 
Posts: 29
Joined: Tue Feb 07, 2012 6:54 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: vkládání gas station

Postby vitj » Thu Sep 13, 2012 3:20 pm

LiborA wrote:
Osobně jsem spokojen jak se nám pěkně posouvají ty kontroly. Podle gDocs už je odkontrolováno k dnešku něco přes 1100 ČS a z toho cca 500 nově vloženo, takže ve Waze už jich bude odhadem více jak 1600 (1100 mi jich hlásili k 21.8.2012).


Vložených pump bude ještě víc, při kontrole běžně narážím na pumpy přidané po uvedeném datu a zaznamenávám je jako již vložené.

Z počtu co jsi jim zasílal vyplývá, že projetím celého seznamu budeme přibližně na požadovaném počtu pump.
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3544
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 860 times
Been thanked: 736 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Mon Sep 17, 2012 1:59 pm

Tak ted jsem nakreslil jednu novou benzinku u Bozic a narazil jsem na ten samy problem. Vse poctive najednou vyplnene, ale ulozil se jen nazev. Az kdyz jsem vse znovu vyplnil v jiz ulozenem landmarku, tak tam bylo vse.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 118 times

Re: vkládání gas station

Postby vitj » Mon Sep 17, 2012 2:57 pm

Také už jsem narazil na stejný problém ...

Všiml jsem si na odkazu na anglickou wiky na jejich pravidla pro zakládání pump. Zaujala mě jedna věc, a to kreslit landmark co největší, aby byl v mobilu vidět i při menším zoomu. Dneska při jízdě po dálnici nebo rychlejší silnici vidět není. Co myslíte?
ImageImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3544
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 860 times
Been thanked: 736 times

Next

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users