Page 14 of 30

vkládání gas station

PostPosted: Fri Dec 28, 2012 6:58 am
by GinBook
Ja se na to mrknu. Ale momentalne jsem vic na mobilu nez u PC.

Navic do 7.1.2013 toho moc neudelam.
( ubytovana navsteva z NSR, Anglie a pote odjezd na hory.)


Zasláno z iPhone pomocí app Tapatalk.

vkládání gas station

PostPosted: Fri Dec 28, 2012 7:16 am
by GinBook
Nemelo by se to dovyplnovat nejak komplet. I telefon , adresu, otviraci dobu.

Udelat jeste jeden seznam na kompletaci informaci.

Jeden dotaz.

Vsimnul jsem si, ze nekdo pise adresu

Praha, Moskevska 20
nebo
Moskevska 20, Praha

Co je spravne?


Zasláno z iPhone pomocí app Tapatalk.

Re: vkládání gas station

PostPosted: Mon Sep 24, 2012 6:38 pm
by Glipko
foxitrot wrote:Ak ma v Rusku stacit 2700 benziniek, tak CR je uz davno na 6500% pokryti!

Tak ale to je Rusko - ides 3 dni a dojdes na benzinku.

Re: vkládání gas station

PostPosted: Tue Sep 25, 2012 9:54 am
by Glipko
Suik wrote:
Glipko wrote:takze 2698 je v Moskve. 1 je v Krasnojarsku a 1 vo Vladivostoku :D

Presne tak, ale pozor, vo Vladivostoku je len pre ponorky.

Re: Re: vkládání gas station

PostPosted: Wed Oct 31, 2012 8:11 am
by Glipko
MagicOfLA wrote:Tak to je uplne nanic. Priamo na benzinke to nebude skoro nik zadavat.
Ja osobne ceny vytiahnem zo zaznamu z kamery, ked si sadnem v klude za comp. Holt... nezadam. :roll:

M.

Nie je to az take tragicke, staci na par sekund zastat v odbocovacom pruhu ;) Ked som pri pumpe chytil cervenu, tak som to zvladal aj tak. No a navyse mam vyhodu - waze spolujazdca, ktory zbiera bodiky. Ale casom sa ohackuje aj zadavanie od stola ;)

Re: Re: vkládání gas station

PostPosted: Wed Oct 31, 2012 8:20 am
by Glipko
MagicOfLA wrote:
Na diaľnici? Južnej spojke? A tých 5 rôznych cien nestihnem asi ani na tom semafore. :)

M.

Na dialici proste prebehnem cez odpocivadlo, na Juznej brzde je to aj tak neaktualne, ale co viem, bezne sa tam stoji v zapche, tak mas cas. Ci nemyslis tu v Prahe?

Re: vkládání gas station

PostPosted: Wed Oct 31, 2012 11:29 am
by Glipko
porubcan wrote:pocitam, ze niektori z pritomnych ochotnikov na to casom spravi web interface a nasledne to posle do Waze obdobne ako udalosti na egaraz.cz...


Presne to som myslel tym, ze sa to casom poriesi ;)

A potvrdzujem, klient nevidi pumpy kde vcera neboli zadane ceny.

Re: vkládání gas station

PostPosted: Thu Nov 08, 2012 7:23 am
by Glipko
No tak si vypytaj adresy ;) Potrebujes viac na overenie ktore chybaju?

Re: vkládání gas station

PostPosted: Wed Dec 05, 2012 1:07 pm
by guri211
GinBook wrote:Asi nema cas.

Sorry za delay chlapi, uz som tu.

Mal som taky napad, aby ste si ziadosti o vkladanie novych CS pisali do fora "CZ: Zadosti o upravu cest v CR" s tagom [ČS] alebo nieco podobne. V kazdom pripade ak si odhlasujete ze chcete subforum, tak vam ho rad spravim, len myslim ze by bolo vhodnejsie zalozit ho pod "CZ: Zadosti o upravu cest v CR".

Ale ako vravim - kludne ma prehlasujte :)

Re: vkládání gas station

PostPosted: Wed Dec 05, 2012 9:39 pm
by guri211
foxitrot wrote:Taki mudrlanti tu uz raz boli, ale rozdupali ich :)

Heh, vidim ze mame rovnake rozmyslanie :D Ten moj navrh som napisal bez toho aby som tvoj cital.

OK, spravime sub-sub-forum. Ocakavajte ze cele forum nebude 3 minuty fungovat na vsetkych serveroch (tak sa phpBB sprava pri pridavani noveho subfora).