vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: guri211, GinBook

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Sat Nov 03, 2012 8:27 pm

U me OK, jen bych vyhodil z nazvu mesta apod.:
Agro Žamberk -> Agro
MEDOS - Stanislav Šefl -> MEDOS
VEST Slavkov -> VEST
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1751
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 143 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Sat Nov 03, 2012 9:38 pm

Hlavne ty, co jsou uz v editoru, by tam mely zustat a take presne ve tvaru, ktery tam je. Predpokladam, ze zmena by udelala problem u uz zeditovanych stanic. I tak si nejsem jisty, co pripadna zmena pri programaterskem pristupu HQ udela.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1751
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 143 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Sat Nov 03, 2012 9:43 pm

Mam pocit, ze jsem na benzince videl oznaceni bez toho plus a nejspis proto jsem tam ten nazev dal takto. Uz si to nepamatuji.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1751
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 143 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Mon Nov 19, 2012 1:43 am

Mozna by do seznamu stanic nebylo spatne pridat jeste sloupecek druhe kontroly a po dokonceni tvorby stanic ze seznamu udelat jeste jednu kontrolu. Jen zcela nahodou jsem zjistil, ze Agip v Prerove U Hrbitova ma vyplnene jen Name a vic nic. Ani Brand, coz je nejvetsi problem. Pritom v seznamu je oznaceno jako zkontrolovane. Opraveno, ale kolik dalsich ma nepozornosti takove chyby?

A u tech, ktere jeste dle seznamu zbyva doplnit, pripominam: Po zeditovani benzinky ulozte zmeny a benzinku znovu zvolte, jestli se vse vyplnene v poradku ulozilo. Diky za pochopeni.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1751
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 143 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Fri Nov 30, 2012 12:29 am

Muze nekdo popsat aktualni stav s benzinkami? Mozna bude v sobotu sance pri osobnim setkani trosku pritlacit na pilu. Cim vice argumentu pro, tim lepe. Sam nestiham cokoliv nachystat. Dekuji moc!
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1751
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 143 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Fri Nov 30, 2012 1:26 pm

Rusko ma gas stations podle announcements zapnute, prestoze nakreslili mene benzinek.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1751
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 143 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Fri Nov 30, 2012 1:38 pm

Zirland wrote:Zítra je zkusím zase znásilnit, problém je v tom, že oni vždycky všechno slíbí, ale pak se nic nestane.

Doporucuji se sejit aspon 10 minut predem na strategickou poradu. Cislo na mobil jsem ti poslal pres PM, pripadne se najdem pres Waze. Co si vzpominam, tak nektere veci resene na lednovem srazu v Bratislave, co sly predtim velice pomalu, tak po odeslani zapisu ze schuzky sly najednou strasne rychle.

http://www.waze.com/forum/viewtopic.php ... 24#p249324
Tohle by mohlo pomoci. Ani ne 3000 benzinek a gas prices jim uz zapnuli. Musime je presvedcit, ze velke retezce jsou u nas zmapovany z 90 az 100 procent a ty drobne firmicky s 1-2 benzinkami uz pujdou rychle, kdyz budou pro to mit doposud nezapojeni wazeri motivaci.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1751
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 143 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Fri Nov 30, 2012 3:35 pm

Zirland wrote:Za hodinu odjíždím z Florence do BA, takže ráno tam budu v pohodě brzo s rezervou. Musíme udělat poradu, jak jsem ti psal ráno.

OK, zkusim tam byt co nejdriv. Budu mit celou cestu pustene Waze, tak budes mit prehled.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1751
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 143 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Fri Nov 30, 2012 8:22 pm

steinj wrote:A nenastane nejak problem s tim že mi mame Kč a všichni sousedi €?

Nenastane. Typy paliva, format ceny a menu jsem s nimi resil nekdy v cervnu a je to nachystane.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1751
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 143 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Sat Dec 01, 2012 3:44 pm

V pristich dnech se v HQ podivaji na nase benzinky, kolik toho mame. Snazme se do te doby dokokoncit co nejvic, co jeste neni ze seznamu. Je tu nenulova sance, ze by mohli primhourit oko a spustit ceny.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1751
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 143 times

PreviousNext

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users