Page 25 of 30

Re: vkládání gas station

PostPosted: Tue Nov 20, 2012 1:32 pm
by tex232
Který list té tabulky na google docs se vyplňuje? Ten druhý? Chtělo by to tam možná nějak napsat...

Re: vkládání gas station

PostPosted: Tue Nov 20, 2012 9:09 pm
by tex232
Kvůli falešným dopravním zácpám by měla být pumpa namalovaná přes celý prostor (dvorek...)

Viz.

http://www.waze.com/wiki/index.php/How_ ... l_Stations

Re: vkládání gas station

PostPosted: Tue Nov 20, 2012 11:01 pm
by tex232
foxitrot wrote:...vraví teória. Klient sa snaží autíčko prilepiť buď a) na hlavnú cestu, z ktorej wazer odbočil na pumpu, alebo na segment cesty, ktorý pumpou prechádza, ak b) je dosť ďaleko od hlavnej, alebo c) nechal sa na ten segment navigovať. Možnosť d) voľne v landmarku by sa autíčko pohybovalo len ak by najbližšia cesta
bola veeeľmi ďaleko.

V prípade a) landmark nepomôže (a hlavnú cestu by nemal prekrývať), v prípadoch b) a c) vznik prípadnej zápchy závisí od typu segmentu a jeho historických prejazdových rýchlostí. Liečivý účinok landmarku myslím ešte nebol potvrdený a ostáva v rovine priania (alebo som to prehliadol alebo zabudol).


Jsem nějak předpokládal že ti lidé z UK nejsou žádní blbci a mají to ověřené...

Re: vkládání gas station

PostPosted: Wed Nov 21, 2012 1:04 pm
by tex232
Zirland wrote:Já jsem to teda v praxi nezkoušel s těma zácpama, ale jinak si myslím, že ten jediný důvod je - jak oni píšou - " be placed over the entire forecourt, so it's visible on the map"

Bohužel jak to vypadá tohle všechno jsou dohady ...

Re: vkládání gas station

PostPosted: Sun Nov 25, 2012 9:34 pm
by tex232
Zirland wrote:Není bug to, že nabízí zahraniční brandy. Problém je v nesprávně definovaných hranicích států.

To je podle mne duvod proc k pumpam doplnili pole stat a mesto...

Re: vkládání gas station

PostPosted: Sun Nov 25, 2012 10:26 pm
by tex232
GinBook wrote:
tex232 wrote:
Zirland wrote:Není bug to, že nabízí zahraniční brandy. Problém je v nesprávně definovaných hranicích států.

To je podle mne duvod proc k pumpam doplnili pole stat a mesto...


hmm. A proč je stát a město u Landmarků? To nebude ono. Spíše má Zirland pravdu

Udelali to u vsech landmarku (pumpa je taky landmark), protoze maj blbe ty hranice tak prechazi na tento system (rikal jsem si pred tim jak muzou vedet kde ta pumpa je kdyz je treba tesne u hranice...) A vypliva z toho ze i spatne pocitali pumpy v pohranici a tim padem nam nejaky sebrali...

Re: vkládání gas station

PostPosted: Fri Nov 30, 2012 9:14 am
by tex232
100 % souhlas s vitj taky mne už to přestalo bavit udělám už jen pumpu když tam není a náhodou jedu kolem... Hlavní cesty jsou pumpy v JZD a uzavřených objektech nás asi moc nezajímají ...

Re: vkládání gas station

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 8:45 pm
by tex232
tex232 wrote:
foxitrot wrote:Obavam sa, ze tentokrat sa ti to nepodarilo ;) v case vzniku tej fotky tam asi bolo len parkovisko. Benzinka je umiestnena asi 50m dalej JZ smerom. Ale opakujem, tvoj problem bol asi vo velkosti landmarku.


Už to vidím potřeboval jsem nakopnout. díky. Předělám to.


Už je v mapě!!! A silnice kterou jsem namaloval v pátek taky!!!! To je fofr to je fofr.... (livemap nic ale to je celkem fuk....)

Re: vkládání gas station

PostPosted: Mon Dec 03, 2012 8:50 am
by tex232
shalafi wrote:Waze sa konecne vracia do stavu spred 3 rokov! *tlesk, tlesk* :|

Naštěstí ne počtem silnic :-))))))))))))))))))))))))))))

Re: vkládání gas station

PostPosted: Mon Dec 10, 2012 3:00 pm
by tex232
fotrik wrote:Na meetupu slibili, ze se na nas aktualni stav podivaji, ale od te doby zadna zprava.

Se řídí okřídleným heslem "Slibem nezarmoutíš"...