vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: guri211, GinBook

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Thu Dec 20, 2012 1:14 pm

Konecne jsem se dostal k tomu, abych dokoncil kontrolu seznamu znacek a doplnil si i pocty. Na zaklade toho jsem jeste par znacek poskrtal a poslal finalni seznam Ehudovi i s pripominkou slibu, ze se nam podivaji na moznost spusteni cen benzinu.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1747
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 123 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Thu Dec 20, 2012 1:18 pm

Jeste bych doplnil, ze po aktualizaci brand listu to bude chtit projit vsechny nove znacky v mape a nastavit brand. Jesteze je tam vetsinou permalink...
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1747
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 123 times

Re: vkládání gas station

Postby vitj » Thu Dec 20, 2012 3:53 pm

V seznamu jsme prekrocili 2000 vlozenych pump. Aktualne jich je zkontrolovanych 2011.
Uz jen necelych 700 a bude hotovo ... Bohuzel v seznamu jich celkem mame "jen" asi 2600 (s pribliznym odectenim zrusenych a vadnych zaznamu). Je potreba tedy dopisovat dalsi, abychom seznam radove o 100 zaznamu rozsirili.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4110
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1302 times
Been thanked: 974 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Thu Dec 20, 2012 8:35 pm

Reálně jich v mapě bude víc... Slíbili že se na to po tom meetingu v Ba podívají a je ticho po pěšině....
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby porubcan » Thu Dec 20, 2012 9:30 pm

ja na vasom mieste by som uz kaslal na doplnanie dalsich pump do mapy, ale nahanal by som Oriho. na meetupe predsa povedali, ze kazdu krajinu posudzuju individualne.. a tiez, ze porovnaju aktualne Waze data s externym zdrojom (4Sq, Bing) a podla toho sa rozhodnu. nikde som nevidel, ze by z toho porovnavania bol nejaky vystup (hoci by to aj znamenalo nie, lebo Bing pozna o 500 pump viac)
Zirland by mal byt v kontakte s Orim... ?
[ img ] [ img ] [ img ]
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6330
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 782 times
Been thanked: 1855 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Thu Dec 20, 2012 9:36 pm

Osobne se obavam, ze to nepusti driv, nez bude aktualizovany brand list a stavajici pumpy budou mit nastaveny brand.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1747
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 123 times

Re: vkládání gas station

Postby porubcan » Thu Dec 20, 2012 9:43 pm

o takejto podmienke neviem nic. na druhej strane to vedia spravit skriptom (kto si spomenie ako pribudli nove atributy pre GS landmarky a ako sa zachoval novy atribut Brand? nebudem napinat, tam kde Name obsahovalo string rovny s niektorym Brand, doplnilo spravny Brand)
[ img ] [ img ] [ img ]
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6330
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 782 times
Been thanked: 1855 times

Re: vkládání gas station

Postby vitj » Fri Dec 21, 2012 8:02 am

fotrik wrote:Osobne se obavam, ze to nepusti driv, nez bude aktualizovany brand list a stavajici pumpy budou mit nastaveny brand.


Souhlas, jen bych prece jen jako prioritu videl vubec tam ty pumpy do mapy dostat. Pak by to chtelo kontrolovat kompletne, nema cenu delat brand a pak se znovu vracet kvuli necemu dalsimu.

Ano, tlačte na Oriho, soucasne by se meli pridavat pumpy. Stejne by bylo dobre, aby v mape byly a pokud Ori bude chtit vetsi pocet, tak na to budem pripraveni.
Buhuzel uz to zacina byt hledani jehly v kupce sena ...
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4110
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1302 times
Been thanked: 974 times

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Fri Dec 21, 2012 10:32 am

vitj wrote:
fotrik wrote:Osobne se obavam, ze to nepusti driv, nez bude aktualizovany brand list a stavajici pumpy budou mit nastaveny brand.


Souhlas, jen bych prece jen jako prioritu videl vubec tam ty pumpy do mapy dostat. Pak by to chtelo kontrolovat kompletne, nema cenu delat brand a pak se znovu vracet kvuli necemu dalsimu.

Ano, tlačte na Oriho, soucasne by se meli pridavat pumpy. Stejne by bylo dobre, aby v mape byly a pokud Ori bude chtit vetsi pocet, tak na to budem pripraveni.
Buhuzel uz to zacina byt hledani jehly v kupce sena ...


Prosím nastavuje u pump adressu zejména stát kdo ví jak to na hranicích počítají tak ať to nadají jinému státu.
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby fotrik » Sun Dec 23, 2012 2:33 pm

Ja vim, ze Vanoce jsou az zitra, ale dostal jsem mail od Ehuda s potvrzenim prijmu finalniho seznamu znacek a ze ho v nejblizsich dnech aktualizuji. Na zaver vsak jeste napsal:
As for the gas prices, as we agreed we will enable this feature in the Czech Republic. Orit will contact you soon as we enable it.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1747
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 123 times

PreviousNext

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users