Page 30 of 30

Re: vkládání gas station

PostPosted: Thu Aug 27, 2015 11:08 am
by tex232
Díky za ten F1 Gas už je tam

Re: vkládání gas station

PostPosted: Thu Aug 27, 2015 12:56 pm
by d2-mac
RKSoftware wrote:Ahoj, nevim jestli to sem davam spravne, ale mohl by se prosim nekdo podivat na tuto benzinku? https://www.waze.com/cs/editor/?env=row&lon=14.78664&lat=50.69945&layers=2981&zoom=5

Uz je tam docela dlouho zadana, ale v aplikaci ji to jako pumpu nevidi a nejdou tak zadavat ceny PHM. Predem dekuji a omlouvam se, jestli tento pozadavek pisu do spatneho vlakna.

V klientovi ji vidím ale více jak rok na ní nikdo neaktualizoval cenu.
Screenshot_2015-08-27-14-33-12.png
(199.47 KiB) Downloaded 375 times

Re: vkládání gas station

PostPosted: Fri Aug 28, 2015 4:56 am
by RKSoftware
Ja jsem tam byl minulý týden, chtěl jsem aktualizovat ale hodilo mi to že tam v okolí žádná pumpa není....

Re: vkládání gas station

PostPosted: Fri Aug 28, 2015 9:08 am
by vitj
Pumpu mi to našlo a ceny se mi povedlo aktualizovat. Uložil jsem původní, protože netuším jaké jsou zde aktuální, ale bez problémů mi to funguje.

Re: vkládání gas station

PostPosted: Sat Mar 19, 2016 10:02 pm
by JosefR_C8
Poprosím L3> o schválení přejmenování dvou bývalých Agipů na MOL u Pomezí (Cheb). Díky

Re: vkládání gas station

PostPosted: Sun Mar 20, 2016 2:56 am
by d2-mac
Nevím kdo to schvaloval ale už je to hotové ;)

Re: vkládání gas station

PostPosted: Tue Jul 12, 2016 8:25 pm
by JaRoY
Spravil som novu benzinku. Na Revolucnej v LM. Ked zadam ceny tak stale ulozi N/A. Co stym?

Odoslané z Lenovo K920 pomocou Tapatalku

Re: vkládání gas station

PostPosted: Thu Jul 14, 2016 3:29 am
by porubcan
Potiahni ľavé "not offered" na "got it" a zadaj cenu.

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/1e49dfac2430b4640929310f738eca4f.jpg[/img]

PS tiež mi trvalo, kým som na to prišiel

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk