Ceny paliv v Kč/€

Čerpací stanice v ČR

Moderators: GinBook, guri211

Ceny paliv v Kč/€

Postby hukkv » Thu Oct 03, 2013 10:11 am

žiju v přesvědčení že v app pro android ještě nedávno byli ceny v Kč - včera jsem ale chtěl opravit ceny v K.Varech a aplikace mi tvrdošíjně nabízela zadání cen v € -> viz [ img ]

tušíte někdo co s tím?
hukkv
 
Posts: 26
Joined: Tue Dec 21, 2010 10:56 am
Location: Europe - Czech Republic - Karlovy Vary
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Ceny paliv v Kč/€

Postby porubcan » Thu Oct 03, 2013 10:25 am

napisal som PM Orit, v kopii Zirland a Vitj.
[ img ] [ img ] [ img ]
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6306
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 780 times
Been thanked: 1845 times

Re: Ceny paliv v Kč/€

Postby vitj » Thu Oct 03, 2013 10:50 am

Já mám ceny v Kč.
Asi to bude ovlivňovat ještě něco dalšího.

2013-10-03 10.46.06.png
(57.99 KiB) Downloaded 855 times
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4110
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1301 times
Been thanked: 974 times

Re: Ceny paliv v Kč/€

Postby PETRKCZ » Sun Oct 06, 2013 5:24 pm

Přesně tohle mi dělá, když chci aktualizovat cenu na pumpě v Železné Rudě, původně jsem myslel, že je to špatně zadané a adresa je Německo, ale je tam všechno spávně a zadaná Česká Republika. Je to nejbližší pumpa k Německu, tak to bude mít pravděpodobně souvislost s polohou, ale nevím, jak to opravit.

https://www.waze.com/cs/editor/?lon=13.22904&lat=49.13876&zoom=6&layers=TBTTFFTTTTTTTFTTTTTTTTTTFT&landmarks=1016840
PETRKCZ
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 15
Joined: Tue Aug 07, 2012 5:26 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Re: Ceny paliv v Kč/€

Postby porubcan » Wed Nov 20, 2013 7:29 am

porubcan wrote:napisal som PM Orit, v kopii Zirland a Vitj.

tak vcera prisla odpoved
orit_y wrote:Hi Stefan,

I'm sorry for the delay in my response, I had some issues with my forum account. Please always feel free to contact me directly by mail or chat orit@waze.com

Regarding the border issues you are correct. The state lines are not a 100% accurate, therefore this situation is not uncommon.

I'll try to set it in Czech and keep you updated if we were able to correct this.

Again my apology for the late response,

Best
Orit
porubcan wrote:Hello Orit,

user reported that Gas prices in Czech Republic on (most probably) this station: https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... ks=1018375
are using inccorect currency and number format. instead of Kč XX,XX it is now € X,XX. see screenshot in this topic: Subject: Ceny paliv v Kč/€

The location of the station is not very far away (like 30 km) from country borders (Czech Republic and Germany), this might or not affect the situation.

can you please check this issue?
I'm adding Zirland and Vitj to CC of this message.

best regards,

Stefan


robili sme co sme mohli,
moc sme si s tym nepomohli.
[ img ] [ img ] [ img ]
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6306
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 780 times
Been thanked: 1845 times

Re: Ceny paliv v Kč/€

Postby jumbo78 » Sat Apr 18, 2015 10:33 pm

Koukám, že od 2013 žádná změna ;) Benzina v Krnově jede za zloté :D

@phablet ;)
[ img ] [ img ]
AndroidForum - největší fórum o Androidu v ČR
jumbo78
 
Posts: 366
Joined: Fri Apr 10, 2015 2:33 pm
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times

Re: Ceny paliv v Kč/€

Postby GinBook » Sun Apr 19, 2015 9:54 am

jumbo78 wrote:Koukám, že od 2013 žádná změna ;) Benzina v Krnově jede za zloté :D

@phablet ;)


kuš, nezlob.

Musíš to brát tak, že to je fičura. :-)
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
CM; Coordinator Czech Republic
iP 8+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6750
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 890 times
Been thanked: 1596 times

Re: Ceny paliv v Kč/€

Postby JosefR_C8 » Tue Jul 28, 2015 6:02 am

PETRKCZ wrote:Přesně tohle mi dělá, když chci aktualizovat cenu na pumpě v Železné Rudě, původně jsem myslel, že je to špatně zadané a adresa je Německo, ale je tam všechno spávně a zadaná Česká Republika. Je to nejbližší pumpa k Německu, tak to bude mít pravděpodobně souvislost s polohou, ale nevím, jak to opravit.

https://www.waze.com/cs/editor/?lon=13.22904&lat=49.13876&zoom=6&layers=TBTTFFTTTTTTTFTTTTTTTTTTFT&landmarks=1016840

Pred nedávnem jsem chtěl opravit ceny na benzincena hranici s Německem směrem na Cheb, taktéž mi nabídlo ceny pouze v eurech, divil jsem se... No během chvíle, po několika pokusech, jsem zjistil že mi telefon ještě pár km za hranicemi běžel na roaming, jakmile se přepnul signál na český, ceny už byly v pohodě...

Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
JosefR_C8
 
Posts: 52
Joined: Mon Mar 02, 2015 7:04 pm
Has thanked: 44 times
Been thanked: 17 times

Re: Ceny paliv v Kč/€

Postby jumbo78 » Sat Aug 22, 2015 5:17 am

Já na roamingu nejedu a stejně ty ceny jsou dodrbané. Dokonce benzín je v Krnově za Kč a nafta za zloté (na jedné čerpačce) :D

@phablet ;)
[ img ] [ img ]
AndroidForum - největší fórum o Androidu v ČR
jumbo78
 
Posts: 366
Joined: Fri Apr 10, 2015 2:33 pm
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times

Re: Ceny paliv v Kč/€

Postby vitj » Mon Aug 24, 2015 7:39 am

To je tak, když čerpačka je pro waze v Polsku.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4110
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1301 times
Been thanked: 974 times

Next

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users