[Solved] Quotation marks not appearing right

Moderators: Unholy, orit_y

Re: [Solved] Quotation marks not appearing right

Postby frenchcabron » Wed Mar 12, 2014 5:17 am

great
frenchcabron
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 01, 2014 11:01 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Quotation marks not appearing right

Postby orit_y » Tue Nov 19, 2013 3:56 pm

tuisutops wrote:Upon translating different strings needing quotation marks, orit commented that i'm using the quotation marks the right way. Still, as you can see on the picture below, the third option is not displayed correctly. Some encoding problem (") or what? I'm using no backslashes or anything, just plain quotation marks. Any ideas?

[ img ]


Fixed
This issue is not related to translations but caused when downloading files from the transifex system and it was solved :)

Best,
Orit
orit_y
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 123
Joined: Thu Aug 16, 2012 6:45 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 158 times

[Solved] Quotation marks not appearing right

Postby tuisutops » Thu Nov 14, 2013 5:39 pm

Upon translating different strings needing quotation marks, orit commented that i'm using the quotation marks the right way. Still, as you can see on the picture below, the third option is not displayed correctly. Some encoding problem (") or what? I'm using no backslashes or anything, just plain quotation marks. Any ideas?

[ img ]
tuisutops
 
Posts: 27
Joined: Tue Sep 17, 2013 7:58 pm
Location: Tartu, Estonia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times


Return to Localization

Who is online

Users browsing this forum: No registered users