Page 1 of 1

Huisnummers bekijken/bewerken

PostPosted: Sun Sep 04, 2016 11:00 pm
by Rombo-ke
Op een segment gelijk of < dan mijn lvl kan ik huisnummers bewerken. Logisch.
Op een segment > mijn lvl kan ik die niet bewerken, ook logisch.
In de plaats daarvan staat er in WME "huisnummers bekijken".
Het probleem is dat dit niet aan te klikken valt.
De vraag dus: Waarom laten ze niet gewoon "bewerken" staan maar dat je dit niet kan klikken OF waarom kan ik de huisnummers niet gewoon bekijken ?
grts Thierry

Re: Huisnummers bekijken/bewerken

PostPosted: Thu Sep 29, 2016 9:32 am
by petervdveen
Goede vraag. Zal het even nakijken.

Re: Huisnummers bekijken/bewerken

PostPosted: Thu Oct 27, 2016 12:59 pm
by MM2016Zwaai
Ben wel benieuwd. Het zou handig zijn als de huisnummers voor iedereen te bekijken zijn. Pas dan kan je pas beoordelen of het zinvol is om een unlock te vragen om bij te werken en nummers aan te vullen.

Re: Huisnummers bekijken/bewerken

PostPosted: Thu Mar 30, 2017 7:54 pm
by zyrtex
Is er hier nog steeds geen antwoord voor? Vanaf welk lvl kan je huisnummers bewerken?

Re: Huisnummers bekijken/bewerken

PostPosted: Fri Mar 31, 2017 6:03 am
by petervdveen
Dat hangt er vanaf.
Afhankelijk waarop het segment gelockt is.

En in Belgiƫ is het nog zo dat huisnummers die uit de regelmaat vallen (geforceerd) die kan je enkel bewerken vanaf level 3.
In Nederland kan dat vanaf level 1.

Re: Huisnummers bekijken/bewerken

PostPosted: Fri Mar 31, 2017 6:44 am
by Boboga
Wat wel werkt, is de Leermodes gebruiken (dus niet inloggen in de editor). Hiermee kun je huisnummers bekijken op hoger gelockte wegen, ook kun je de details van Closures bekijken waardoor je kan zien wie hem aangemaakt heeft :).

Blijft wel vreemd dat dit niet kan als je wel ingelogd bent natuurlijk, maar het is in ieder geval een workaround.

Re: Huisnummers bekijken/bewerken

PostPosted: Fri Mar 31, 2017 7:09 am
by petervdveen
Kan dat nog steeds niet?!

Re: Huisnummers bekijken/bewerken

PostPosted: Fri Mar 31, 2017 8:56 am
by Boboga
Huisnummers wel zie ik :), closures alleen in de learning mode.