Lithuanian forum

[ img ]

Moderators: DarthGeffen, Zm0gis, Waze Champs Lithuania

Re: Lithuanian forum

Postby rolandas_an » Mon Jan 18, 2010 9:28 am

droozel wrote:Niekaip nesuprantu, o tai kaip gatvės pavadinimą uždėt? :?

Atsidarai Live Map ir paspaudi nuorodą "Update Map". Tada pasižymi reikiamą gatvę ir Edit menu pasirenki Update Road details. Ten ir gali nurodyti pavadinimą.
rolandas_an
 
Posts: 21
Joined: Thu Nov 26, 2009 7:50 pm
Location: Kaunas, Lietuva
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Lithuanian forum

Postby droozel » Mon Jan 18, 2010 8:12 am

Niekaip nesuprantu, o tai kaip gatvės pavadinimą uždėt? :?
droozel
 
Posts: 4
Joined: Fri Jan 15, 2010 7:30 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Lithuanian forum

Postby kofmaras » Mon Jan 18, 2010 7:22 am

rytis wrote:Tik va Waze tris kartus nulūžo, tai jaučiu kokie 30km pradingo :( Paskui pradėjau išjunginėt ir įjunginėt kas kokius 10km.


Va šitas lūžinėjimas tai užknisa. Galvojau, kad gal čia mano senas aparatas pūliuoja, nes sunkiai paveža. Ir jokių dėsningumų nėra, išskyrus tai, kad lūžta apytikriai kas 10-15 min. Daugiau 20 km nuvažiuot nepavyko. Laukiu naujos versijos WM, gal pagerės...
kofmaras
 
Posts: 11
Joined: Tue Dec 29, 2009 1:15 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Lithuanian forum

Postby droozel » Sat Jan 16, 2010 8:14 pm

Pritariu dėl forumo :)
droozel
 
Posts: 4
Joined: Fri Jan 15, 2010 7:30 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Lithuanian forum

Postby Gintas » Tue Jan 12, 2010 6:24 pm

rytis wrote:O dar klausimas - ar čia tik aš vienas nesveikai daug gaunu taškų dashboard'e už cookie munching? Kiekvieną dieną, jeigu kur nors važiuoju, gaunu po maždaug 30000 taškų, nors realiai tai taškiukų daaaug mažiau suvalgyta. Per dvi savaites 1168 pozicija reitinge (277280 už cookie eating) - kažkaip daugokai atrodo.


Visiems taip pat taskus skaiciuoja kaip ir tau. Pas mane cookie eater points (dashborde) > 427k. Bet butu idomu suzinoti formule, pagal kuria skaiciuojamas reitingas.
Gintas
 
Posts: 9
Joined: Sun Dec 20, 2009 11:54 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Lithuanian forum

Postby Rytis » Mon Jan 11, 2010 11:16 am

rolandas_an wrote:Net jei keliai ir neatsiras, visada lieka GPS track'ai, pagal kuriuos galima nupiešti kelius.

Tame ir esmė, kad nėra dalies track'ų...

O dar klausimas - ar čia tik aš vienas nesveikai daug gaunu taškų dashboard'e už cookie munching? Kiekvieną dieną, jeigu kur nors važiuoju, gaunu po maždaug 30000 taškų, nors realiai tai taškiukų daaaug mažiau suvalgyta. Per dvi savaites 1168 pozicija reitinge (277280 už cookie eating) - kažkaip daugokai atrodo.
Rytis
Localizers
Localizers
 
Posts: 66
Joined: Thu Dec 24, 2009 1:13 pm
Location: Kaunas, Lithuania
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Lithuanian forum

Postby rolandas_an » Sat Jan 09, 2010 1:51 pm

rytis wrote:Na ką, rezultatas toks, kad trūksta viso Europos prospekto, Veiverių gatvės ir Garliavos - o visa kita susimapino, tik su mažais tarpeliais kol restartavosi po lūžimo (archyve irgi nėra, kaip visai nevažiavęs ten būčiau). Esmė tame, kad paskutiniam etape, kurio trūksta, nelūžo visiškai :S Turiu vilčių, kad dar atsiras, nes pastebėjau, kad kai kurie važiavimai atsiranda tik po kelių dienų...

[edit] Pasitaisau, radau archyve Europos prospektą!

Net jei keliai ir neatsiras, visada lieka GPS track'ai, pagal kuriuos galima nupiešti kelius.

rytis wrote:Turėsim dabar žemėlapyje Marijampolę, ir Alytuj kelios gatvės atsirado. Buvo super blogi keliai, tai nevažinėjau ratais :) A5 nuo Garliavos iki Marijampolės sumapinau kaip Major Highway, manau, reikėtų ir Kauno aplinkkelyje pakeisti.

Ok, pakeisiu.
Last edited by rolandas_an on Mon Jan 11, 2010 7:51 pm, edited 1 time in total.
rolandas_an
 
Posts: 21
Joined: Thu Nov 26, 2009 7:50 pm
Location: Kaunas, Lietuva
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Lithuanian forum

Postby Rytis » Fri Jan 08, 2010 7:51 pm

Na ką, rezultatas toks, kad trūksta viso Europos prospekto, Veiverių gatvės ir Garliavos - o visa kita susimapino, tik su mažais tarpeliais kol restartavosi po lūžimo (archyve irgi nėra, kaip visai nevažiavęs ten būčiau). Esmė tame, kad paskutiniam etape, kurio trūksta, nelūžo visiškai :S Turiu vilčių, kad dar atsiras, nes pastebėjau, kad kai kurie važiavimai atsiranda tik po kelių dienų...

[edit] Pasitaisau, radau archyve Europos prospektą!

Turėsim dabar žemėlapyje Marijampolę, ir Alytuj kelios gatvės atsirado. Buvo super blogi keliai, tai nevažinėjau ratais :) A5 nuo Garliavos iki Marijampolės sumapinau kaip Major Highway, manau, reikėtų ir Kauno aplinkkelyje pakeisti.
Rytis
Localizers
Localizers
 
Posts: 66
Joined: Thu Dec 24, 2009 1:13 pm
Location: Kaunas, Lithuania
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Lithuanian forum

Postby rolandas_an » Thu Jan 07, 2010 3:33 pm

rytis wrote:Na va, pralėkiau Kauans - Alytus - Marijampolė - Kaunas, bus naujų kelių nemažai. Tik va Waze tris kartus nulūžo, tai jaučiu kokie 30km pradingo :( Paskui pradėjau išjunginėt ir įjunginėt kas kokius 10km. O gal to daryt nereikia, ar kas nors žino, kaip siunčiamas įrašomas kelias - viso įrašymo metu ar tik sustabdžius įrašymą, o gal išvis tik exitinant klientą? Galima būtų pastebėti siunčiamus duomenis, bet kažkaip tingisi šiuo momentu :)

Jei gerai nuskaičiau, tai pagrindinis duomenų paketas išsiunčiamas į serverį programai baigiant darbą. Be to visada galima priverstinai išsiųsti log'us, pasirenkant Help/Support -> Send logs.
Kas liečia dingusius kelius, tai kartais kelių nėra,bet įsijungus GPS sluoksnį, matosi taškai, kur važiuota. Paskui galima pagal track'ą kelius ir nupiešti. Taip padaryta su didžiąja dalimi kelio link Jurbarko.

P.S. Kalba eina apie Windows Mobile klientą. Kitose klliento versijose manau viskas labai panašiai.
rolandas_an
 
Posts: 21
Joined: Thu Nov 26, 2009 7:50 pm
Location: Kaunas, Lietuva
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Lithuanian forum

Postby Rytis » Thu Jan 07, 2010 2:40 pm

Na va, pralėkiau Kauans - Alytus - Marijampolė - Kaunas, bus naujų kelių nemažai. Tik va Waze tris kartus nulūžo, tai jaučiu kokie 30km pradingo :( Paskui pradėjau išjunginėt ir įjunginėt kas kokius 10km. O gal to daryt nereikia, ar kas nors žino, kaip siunčiamas įrašomas kelias - viso įrašymo metu ar tik sustabdžius įrašymą, o gal išvis tik exitinant klientą? Galima būtų pastebėti siunčiamus duomenis, bet kažkaip tingisi šiuo momentu :)
Rytis
Localizers
Localizers
 
Posts: 66
Joined: Thu Dec 24, 2009 1:13 pm
Location: Kaunas, Lithuania
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Lithuania

Who is online

Users browsing this forum: No registered users