Report routing timeouts

Moderators: Unholy, bextein

Re: Report routing timeouts

Postby adamgirard » Sat Jul 07, 2012 2:48 pm

Ever since upgrading to 3.2 a couple weeks ago I've seen a huge increase in routing timeouts on my AT&T iPhone 4S. I'd say I get routing errors at least 50% of the time. My routes are short and aren't in areas that I'm unfamiliar with (just trips to and from work and family 5-50 miles away) but I wouldn't trust Waze anymore to route me through an unfamiliar area. It has become that unreliable.

Attached is an image from last night. As you can see, I have a good cell signal and I was still getting mapping and traffic data so there was a data connection, but routing server timeouts. Also notice the distance indicated to the next turn. The total length of this route was about 10 minutes, 4 miles.
Attachments
photo.PNG
photo.PNG (195.45 KiB) Viewed 7225 times
adamgirard
 
Posts: 29
Joined: Fri Dec 09, 2011 8:23 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Report routing timeouts

Postby ac604 » Thu Jul 03, 2014 1:08 am

Getting, "Could not find a route" on mobile Android app, and also getting "Whoa! We could not find a route. Please try again later." on the web Live Map.
ac604
 
Posts: 1
Joined: Tue Oct 08, 2013 4:05 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Report routing timeouts

Postby abrozas » Fri Jan 03, 2014 12:19 pm

I have same routing problems in Spain.
abrozas
 
Posts: 1
Joined: Sat Jun 11, 2011 2:26 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Navigation & Routing

Who is online

Users browsing this forum: ranttine