How do I force an exact location?

Moderators: Unholy, bextein

Re: How do I force an exact location?

Postby tcalvert317m » Mon Oct 16, 2017 11:56 am

biz_kid1 wrote:My work has a physical address that is NOT where I actually go so Waze tries to make me turn at our main gate where I have to enter the property and drive to my parking lot. It's a large campus with building numbers to identify us and not a different physical address. The other issue that stems from this is that Waze won't "park" my car...after I park and start walking inside, Waze keeps trying to reroute me back to the physical "work" address. How do I manually "park" my car? Thanks in advance!

Sent from my SM-N920T using Tapatalk


Hello,

I am one of the State Managers, and I would like to help you get this resolved. What is the name and address of your work? Once I have that, then I can see exactly what is going on.

Thanks,

Ted
tcalvert317m
State Manager
State Manager
 
Posts: 516
Joined: Tue Jul 03, 2012 11:47 pm
Location: San Antonio, TX
Has thanked: 73 times
Been thanked: 71 times

Re: How do I force an exact location?

Postby biz_kid1 » Mon Oct 16, 2017 8:56 pm

Lockheed Martin

Sent from my SM-N920T using Tapatalk
biz_kid1
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 25, 2013 7:48 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: How do I force an exact location?

Postby biz_kid1 » Mon Oct 16, 2017 8:58 pm

1 Lockheed Blvd., Fort Worth, TX 76108

Sent from my SM-N920T using Tapatalk
biz_kid1
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 25, 2013 7:48 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: How do I force an exact location?

Postby tcalvert317m » Tue Oct 17, 2017 12:25 pm

biz_kid1 wrote:Lockheed Martin

Sent from my SM-N920T using Tapatalk


I moved Lockheed Martin Corporation, updated the information, and moved the location to the Visitor Center's area. I also updated each of the parking lots. Which parking lot do you park at? I suggest that you use that parking lot as a destination, and then you will be directed to the correct location. Also, please delete your navigation history before routing to work again.

Let me know what happens.

Thanks

Ted
tcalvert317m
State Manager
State Manager
 
Posts: 516
Joined: Tue Jul 03, 2012 11:47 pm
Location: San Antonio, TX
Has thanked: 73 times
Been thanked: 71 times

Re: How do I force an exact location?

Postby biz_kid1 » Tue Oct 17, 2017 12:28 pm

Lot A, and not sure how to do the other things, but will try. Thank you.
biz_kid1
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 25, 2013 7:48 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: How do I force an exact location?

Postby Bigbear3764 » Sat Oct 21, 2017 12:02 am

biz_kid1 wrote:Lot A, and not sure how to do the other things, but will try. Thank you.


Go to recent drives list on app. So, simply hit magnify search icon, a list of recent drives comes up. Click on 3 dots at far right of result. There is an option to remove it.

After that, make sure it is gone from favorites too. Old results in phone will continue to come up as the destination. Waze figures you went here once, that's where you want to go again.
Bigbear3764
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 2616
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:02 pm
Location: Island Lake, IL USA
Has thanked: 219 times
Been thanked: 962 times

Re: How do I force an exact location?

Postby biz_kid1 » Sat Oct 21, 2017 1:07 am

OK...done. We'll see come Monday.
biz_kid1
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 25, 2013 7:48 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: How do I force an exact location?

Postby biz_kid1 » Tue Nov 14, 2017 1:46 pm

biz_kid1 wrote:OK...done. We'll see come Monday.
Well, I get closer and even though the route shows going straight through the main gate, she says ''turn left'' but my car still never parks. So, is there a way for me to manually add GPS coordinates?

Sent from my SM-N920T using Tapatalk
biz_kid1
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 25, 2013 7:48 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Navigation & Routing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users