Add GPS coordination figures?

Moderators: Unholy, bextein

Add GPS coordination figures?

Postby stonwat9 » Mon Oct 29, 2012 3:46 am

I'm using Android smartphone, ice cream sandwich.

Is Waze, allow user to manually enter "GPS" figures, as for instance : favorite; ad hoc use?
The reason to ask this is Because I did not find such function from Waze, correct me if i'm wrong.

Thanks for the help.
stonwat9
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 15, 2012 10:14 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Add GPS coordination figures?

Postby Timbones » Mon Oct 29, 2012 9:37 am

You can enter longitude, latitude in the search box.
Timbones(6) • UK Coordinator • Forum Moderator • Global Wiki Moderator • Routing Expert
Extensions: WME Colour HighlightsWME Route TesterWME Geometries
Timbones
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6610
Joined: Wed Feb 09, 2011 10:33 am
Location: York, UK
Has thanked: 926 times
Been thanked: 2535 times

Re: Add GPS coordination figures?

Postby AlanOfTheBerg » Mon Oct 29, 2012 3:40 pm

This is in the FAQ.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 10.1.1 | Waze v4.14
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23501
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1090 times
Been thanked: 4640 times

Re: Add GPS coordination figures?

Postby domin0s » Fri May 31, 2013 9:30 am

but it doesn't work! ie. it's showing a wrong place!
domin0s
 
Posts: 1
Joined: Fri Jun 10, 2011 2:32 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Add GPS coordination figures?

Postby CBenson » Fri May 31, 2013 4:46 pm

Working for me. Are you entering longitude, latitude in decimal form?
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 10333
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1069 times
Been thanked: 2354 times

Re: Add GPS coordination figures?

Postby AlanOfTheBerg » Fri May 31, 2013 6:51 pm

swgoh1 wrote:but it doesn't work! ie. it's showing a wrong place!

Follow the instructions exactly and it will work. If you're not entering in the right format or order, it will not work.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 10.1.1 | Waze v4.14
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23501
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1090 times
Been thanked: 4640 times


Return to Navigation & Routing

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot]