Incorrect Driving Destination

Moderator: Unholy

Re: Incorrect Driving Destination

Postby AlanOfTheBerg » Tue May 07, 2013 10:29 pm

This is covered in the FAQ: http://www.waze.com/wiki/index.php/FAQ# ... ocation.3F. If you search on maps.bing.com, you'll find the address results match exactly with [useless]bing results.

Until Waze starts to use their internal address database, there's not a whole lot to do to fix it. Following the instructions and links in the FAQ may help eventually, though, too.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.4 | Waze v4a
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23340
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1057 times
Been thanked: 4387 times

Re: Incorrect Driving Destination

Postby CBenson » Tue May 07, 2013 10:33 pm

Waze does seem to be pulling the Bing result here: http://binged.it/15BDTVN
However, both Tele Atlas and NavTeq seem to have the location correct. So I'm not sure what to do.
Regional Coordinator: Mid-Altantic, US
Verizon, Droid Turbo, Android 4.4.4, Waze 3.9.4.0
CBenson
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 9032
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 747 times
Been thanked: 1815 times

Incorrect Driving Destination

Postby Crash65 » Tue May 07, 2013 10:23 pm

When entering the address 215 N. Main St. Lockhart, TX it gives you directions to Fentress, TX incorrectly. I have not figured out how to fix incorrect route destination. My Permalink I provided will show Lockhart in the upper area & Fentress in the lower. I did notice that if I do not place the address number in the Lockhart destination it will take me there. But enter the address number & it takes you to Fentress...

https://www.waze.com/editor/?lon=-97.72 ... TTTTTTTTFT
Crash65
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 01, 2011 12:41 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Incorrect Driving Destination

Postby Crash65 » Tue May 07, 2013 10:58 pm

I just sent Bing a nasty-gram about this. Thanks for the info!

After reading the hyperlink AlanOfTheBerg posted it suggests that the 3rd party vendor gives Waze the GPS coordinates... So if a Wazer like myself gives Waze the correct coordinates can it be updated that way?
Crash65
 
Posts: 7
Joined: Tue Nov 01, 2011 12:41 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Navigation & Routing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users