Tells me I've arrived and I haven't even left!

Moderators: Unholy, bextein

Tells me I've arrived and I haven't even left!

Postby CTGreybeard » Mon Sep 30, 2013 5:02 pm

Routing from 51 Taylor Rd, Bethel, CT to 38 Grove St, Ridgefield, CT if I choose an alternate route (via Simpaugh Turnpike for instance) the app (IOS, up to date) tells me immediately "Arriving at Grove St. ...' If I just use the default (via I-84) it performs correctly.
Bill W

Home: Bethel, Connecticut

Image
CTGreybeard
 
Posts: 433
Joined: Mon Apr 01, 2013 2:33 pm
Location: Bethel, CT
Has thanked: 71 times
Been thanked: 67 times

Re: Tells me I've arrived and I haven't even left!

Postby CBenson » Mon Sep 30, 2013 6:09 pm

Well I can't explain that. Interestingly, waze isn't currently giving me I-84 as the default. Not surprisingly, as I am not near Connecticut, if I chose any of the routes, I just get a "Proceed to highlighted route" banner.
Simpaug.png
Simpaug.png (30.72 KiB) Viewed 962 times
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 10333
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1069 times
Been thanked: 2354 times

Re: Tells me I've arrived and I haven't even left!

Postby mnjones » Tue Oct 08, 2013 8:53 pm

I'm getting this, too, recently (last week or so, possibly). Whenever I try to choose an alternate route (even if it's the one that was originally selected), it seems to think that it's arrived, and drops the route. This has happened for various start and end locations.

(This is on Android)
mnjones
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 02, 2012 7:39 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Tells me I've arrived and I haven't even left!

Postby mnjones » Wed Mar 05, 2014 9:15 pm

I still get this issue after several Waze updates (release 3.7.8.0, currently). If I try to select an alternative route at my starting point, Waze tells me I have arrived at the destination, and loses all route info.
mnjones
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 02, 2012 7:39 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Tells me I've arrived and I haven't even left!

Postby MeridianHills » Thu Mar 06, 2014 1:58 am

I get similar problems when leaving my condo to head out to an address. Doesn't matter if I chose alternate, or go with a route that Waze had learned from my driving...I get " Arriving at XX". I pretty much have to be leaving the main gate before Waze will finally kick in and give me a line to follow to my destination.
Image Image

Meridian Hills, Indiana

Image

Area Manager: Southeast Illinois & Chicagoland, Western/ Northern Kentucky, Western/Southwest Ohio, Southwest Michigan
MeridianHills
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 296
Joined: Sun Nov 24, 2013 8:01 pm
Location: Meridian Hills, Indiana
Has thanked: 28 times
Been thanked: 56 times

Re: Tells me I've arrived and I haven't even left!

Postby ply8808 » Fri Mar 07, 2014 7:39 pm

Experiencing the same thing with the auto start, starts route and it triggers that I have arrived at destination. restart navigation manually and it will then start the correct route or instruct me to proceed to highlighted route.
Global Champ
Local Champ - USA
Assisting Regional Coordinator - Mid Atlantic Region
HD riding wazer, Arizona.
iPhone 7, iOS 10.1.1
ply8808
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 894
Joined: Tue Jul 02, 2013 1:35 am
Location: Arizona, USA
Has thanked: 957 times
Been thanked: 794 times


Return to Navigation & Routing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users