Ramp Names Not Displayed

Moderators: Unholy, bextein

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Tue Jun 14, 2011 1:56 pm

krankyd wrote:As Alan said, I believe this is the same bug as identified before (when there are two ramp segments one after the other ). It will be fixed for the next version.

Glad to hear it. I look forward to the fix. Thanks.
CBenson
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1069 times
Been thanked: 2355 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby krankyd » Tue Jun 14, 2011 11:17 am

As Alan said, I believe this is the same bug as identified before (when there are two ramp segments one after the other ). It will be fixed for the next version.
krankyd
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 942
Joined: Tue Feb 11, 2014 12:20 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 24 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby AlanOfTheBerg » Mon Jun 13, 2011 10:39 pm

gerben wrote:The first keep right should have been named 'Afrit 30 Almelo-Zuid' in stead of 'N349 - Henriëtte Roland Holstlaan', which is the name of the second part of the ramp (see cartouche link above).

I reopened my mail discussion with support about this issue.

That's why I posted earlier. Krankyd says this will be fixed in the next release. The "second segment is a ramp" bug is what we're talking about in this thread. At least that's my understanding.
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23611
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1125 times
Been thanked: 4787 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby gerben » Mon Jun 13, 2011 10:37 pm

I need to take my words back...

[ img ]
[ img ]

The first keep right should have been named 'Afrit 30 Almelo-Zuid' in stead of 'N349 - Henriëtte Roland Holstlaan', which is the name of the second part of the ramp (see cartouche link above).

I reopened my mail discussion with support about this issue.
gerben
 
Posts: 4783
Joined: Sun Dec 13, 2009 10:42 pm
Location: Almelo
Has thanked: 33 times
Been thanked: 195 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby gerben » Mon Jun 13, 2011 7:44 pm

gerben wrote:I've seen this happen too. It was an offramp, which splitted at the end (keep right and continue straight to turn left later) because traffic turning right is led to the right before the intersection with traffic lights. It showed the name of the second part of the ramp while still on the freeway.

I've mailed about this a few months ago, but alpha couldn't reproduce this (now i think that was because they used another platform to test it). In the end I worked around it by removing the split at the end of the ramp.

I put the split back tonight, and see what happens when the live map is updated.

https://world.waze.com/cartouche/?zoom= ... FTFTFFTTTT


I've passed there once, and the instructions were fine...
gerben
 
Posts: 4783
Joined: Sun Dec 13, 2009 10:42 pm
Location: Almelo
Has thanked: 33 times
Been thanked: 195 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Mon Jun 13, 2011 4:02 pm

AlanOfTheBerg wrote:Krankyd let me know that this bug should be fixed in the next iPhone client release.


Let us know when you actually see it fixed, so us Android users know when to start complaining. ;)
CBenson
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1069 times
Been thanked: 2355 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby AlanOfTheBerg » Mon Jun 13, 2011 3:53 pm

Krankyd let me know that this bug should be fixed in the next iPhone client release.
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23611
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1125 times
Been thanked: 4787 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Tue Jun 07, 2011 7:04 pm

AlanOfTheBerg wrote:What I recently found was that if the segment you turn on to is two turns away, the very next road name isn't displayed, but the name of the on-ramp is. I have not seen this happen unless there is a ramp segment two turns away.


I see what you mean. When routing through these segments, Burns Crossing Rd is never displayed. Rather, I get the instruction to "Exit right" with the display "to State Hwy 32" when turning right onto Burns Crossing Rd.
CBenson
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1069 times
Been thanked: 2355 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby unwallflower » Wed Jun 01, 2011 5:18 pm

Depends on the phone, actually. ShootMe works on my unrooted Evo.
unwallflower
 
Posts: 1564
Joined: Thu May 06, 2010 6:43 pm
Location: San Diego, CA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Wed Jun 01, 2011 5:16 pm

obsolete29 wrote:
CBenson wrote:I'm learning the Android and it seems that taking screenshots is not the Android's forte.


I use ShootMe but you have to be rooted. :?

Thanks for the tip.
CBenson
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1069 times
Been thanked: 2355 times

PreviousNext

Return to Navigation & Routing

Who is online

Users browsing this forum: Augierides