Ramp Names Not Displayed

Moderators: Unholy, bextein

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Mon Sep 19, 2011 8:58 pm

I understand that problem is based on the routing data provided by the server. However, I do not have the problem at all with my Blackberry. So for whatever reason, the problem is appears to be device dependent.
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Wed Sep 07, 2011 8:53 pm

I know there has been some indication that this is a server side bug rather than a client side problem. Nonetheless, I'm curious whether the new iPhone beta release has made any difference. Any iPhone beta users able to comment?
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Sat Jul 23, 2011 1:38 am

This has actually gotten worse for me. There are several ramps whose names were displayed when I started this thread that are no longer displayed.
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Fri Jul 08, 2011 1:24 pm

Now I have no idea what to expect. I had the occasion yesterday to twice traverse this ramp discussed above. The first time the ramp name was "Exit 23 MD-450 to MD-178 Parole" (even the voice used this name). The second time the ramp was refferred to as "West St."
Last edited by CBenson on Fri Jul 08, 2011 8:43 pm, edited 1 time in total.
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Wed Jul 06, 2011 7:00 pm

Has this been fixed? I'm using Android release 2.3.99.116 and my routes still include ramp names that differ from the ramp names in cartouche.
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Tue Jun 14, 2011 1:56 pm

krankyd wrote:As Alan said, I believe this is the same bug as identified before (when there are two ramp segments one after the other ). It will be fixed for the next version.

Glad to hear it. I look forward to the fix. Thanks.
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Mon Jun 13, 2011 4:02 pm

AlanOfTheBerg wrote:Krankyd let me know that this bug should be fixed in the next iPhone client release.


Let us know when you actually see it fixed, so us Android users know when to start complaining. ;)
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Tue Jun 07, 2011 7:04 pm

AlanOfTheBerg wrote:What I recently found was that if the segment you turn on to is two turns away, the very next road name isn't displayed, but the name of the on-ramp is. I have not seen this happen unless there is a ramp segment two turns away.


I see what you mean. When routing through these segments, Burns Crossing Rd is never displayed. Rather, I get the instruction to "Exit right" with the display "to State Hwy 32" when turning right onto Burns Crossing Rd.
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Wed Jun 01, 2011 5:16 pm

obsolete29 wrote:
CBenson wrote:I'm learning the Android and it seems that taking screenshots is not the Android's forte.


I use ShootMe but you have to be rooted. :?

Thanks for the tip.
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

Re: Ramp Names Not Displayed

Postby CBenson » Wed Jun 01, 2011 1:01 pm

AlanOfTheBerg wrote:I have not seen this happen unless there is a ramp segment two turns away.

I believe that I have only seen this happen with multi segment ramps as well. However, it is not consistent. There are places where a ramp segment is two turns away and the next ramp segment is displayed.

AlanOfTheBerg wrote: I provided them a client screenshot.
I'm learning the Android and it seems that taking screenshots is not the Android's forte.
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

PreviousNext

Return to Navigation & Routing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users