Problem with adding numbers

The place to discuss editing specifically related to house numbering (addresses): how to optimize locations, set stop-points, etc.

Moderator: Unholy

Re: Problem with adding numbers

Postby AlanOfTheBerg » Thu Dec 26, 2013 5:25 am

I believe there are issues with non-US keyboards as the editor code is looking at keycodes being pressed and not the letter/number itself. Can you try changing your keyboard type to US and see if that makes a difference?
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.2 | Waze v3.9.3.928
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23139
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1029 times
Been thanked: 4147 times

Re: Problem with adding numbers

Postby AlanOfTheBerg » Thu Dec 26, 2013 5:02 pm

jakudo wrote:Waw! I didn't expect this. You're right. The problem was in the keyboard. Thanks a lot for you advice:)

You're welcome. You may want to visit your Country (language) forum and see if there's any better advice on how to deal with this situation from other's in your same country or language use.

And, of course, we continue to pester the devs on why this works this way, and if there is the ability to get a bit more standard.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 8.2 | Waze v3.9.3.928
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23139
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1029 times
Been thanked: 4147 times

Problem with adding numbers

Postby jakudo » Wed Dec 25, 2013 1:17 pm

Hi, I have a Safari browser (latest update) and when I'm trying to add a house number I can't type a number (just letters). I always have to type the number somewhere else, than copy it and paste it to the box for house number. It's kind of annoying. Am I doing something wrong?
jakudo
 
Posts: 297
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Problem with adding numbers

Postby jakudo » Thu Dec 26, 2013 8:30 am

Waw! I didn't expect this. You're right. The problem was in the keyboard. Thanks a lot for you advice:)
jakudo
 
Posts: 297
Joined: Mon Nov 08, 2010 3:03 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times


Return to House Numbers (Addresses)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users