Can't edit name of Landmark

You MUST read the "[Guidelines] How to request and search for new features" before posting here.

If you think you've found a BUG, use the appropriate "Official Feedback" thread found in the Waze Map Editor forum (parent of this forum).

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
You MUST read the "[Guidelines] How to request and search for new features" before posting here.

If you think you've found a BUG, use the appropriate "Official Feedback" thread found in the Waze Map Editor forum (parent of this forum).

Can't edit name of Landmark

Postby CrackedLCD » Mon May 06, 2013 7:40 am

I've got a strange problem here in the city of Mobile, Alabama. There's a staff-created island landmark that is called "Lakely Is" — only the actual name is Blakely Island. I get a save error when I try to correct the name. The landmark is not locked so I'm scratching my head as to why I can't fix this glaring mistake. In fact, I can't lock it or edit the landmark's borders, either.

Can someone else take a crack at it? I'm hopeful someone else can correct the name without having to contact support.

What say ye?
~CrackedLCD
AM for Baldwin-Mobile Cos., AL // Grenada-LeFlore-Carroll Cos., MS // Escambia-Santa Rosa Cos., FL // CM for the USA

Moto Droid Turbo (Android 5.1) on Verizon Wireless
[ img ]
CrackedLCD
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 426
Joined: Thu Aug 02, 2012 12:37 am
Location: LA (Lower Alabama)
Has thanked: 96 times
Been thanked: 63 times

Re: Can't edit name of Landmark

Postby txemt » Mon May 06, 2013 8:05 am

My opinion....delete it.
Just wazeting my time to help you waze your route smoothly.
txemt
 
Posts: 4774
Joined: Tue Jul 17, 2012 7:03 pm
Location: 26.1901 80.3659
Has thanked: 42 times
Been thanked: 1034 times

Re: Can't edit name of Landmark

Postby CrackedLCD » Mon May 06, 2013 6:56 pm

txemt wrote:My opinion....delete it.


I would rather not, as it won't show up on the map otherwise. This island has lots of roads and industry on it so it's important that it appear as land. Mobile already has one other island that is NOT showing up even though someone took the time to map it out, so there are roads that appear to be in the bay instead of on land. I'm afraid if I delete it and re-create it, it won't show up any more.
~CrackedLCD
AM for Baldwin-Mobile Cos., AL // Grenada-LeFlore-Carroll Cos., MS // Escambia-Santa Rosa Cos., FL // CM for the USA

Moto Droid Turbo (Android 5.1) on Verizon Wireless
[ img ]
CrackedLCD
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 426
Joined: Thu Aug 02, 2012 12:37 am
Location: LA (Lower Alabama)
Has thanked: 96 times
Been thanked: 63 times

Re: Can't edit name of Landmark

Postby AlanOfTheBerg » Mon May 06, 2013 7:00 pm

CrackedLCD wrote:I would rather not, as it won't show up on the map otherwise. This island has lots of roads and industry on it so it's important that it appear as land. Mobile already has one other island that is NOT showing up even though someone took the time to map it out, so there are roads that appear to be in the bay instead of on land. I'm afraid if I delete it and re-create it, it won't show up any more.

Last time I checked, the island landmark has no effect in the app, at least in the map editors scheme. If you see it as "land" then it is not the landmark which is doing it.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ
AlanOfTheBerg
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 23621
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1108 times
Been thanked: 4849 times


Return to WME Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users