WME missing zoom level ?

You MUST read the "[Guidelines] How to request and search for new features" before posting here.

If you think you've found a BUG, use the appropriate "Official Feedback" thread found in the Waze Map Editor forum (parent of this forum).

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
You MUST read the "[Guidelines] How to request and search for new features" before posting here.

If you think you've found a BUG, use the appropriate "Official Feedback" thread found in the Waze Map Editor forum (parent of this forum).

WME missing zoom level ?

Postby kpouer » Thu Jun 13, 2013 8:18 pm

Hi,
sometimes I loose the 20m zoom level.
I mean it goes from 100m to 10m directly skipping the 20m. Sometimes when I restart WME the problem is solved, but not everytime, did someone saw this ?

(no relation with aerial pictures)
kpouer
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6183
Joined: Sat Mar 13, 2010 9:47 pm
Location: France, Paris
Has thanked: 375 times
Been thanked: 1217 times

Re: WME missing zoom level ?

Postby kpouer » Thu Jun 13, 2013 8:35 pm

You are right I moved it to the WME Issues and requests.
kpouer
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 6183
Joined: Sat Mar 13, 2010 9:47 pm
Location: France, Paris
Has thanked: 375 times
Been thanked: 1217 times

Re: WME missing zoom level ?

Postby AlanOfTheBerg » Thu Jun 13, 2013 8:32 pm

I've not seen this, but it sure would be nice to not have the repeating metric versions of the zoom levels. There's two 100s and two 10s.

I think this topic should be in the public forum, not the champs forum. Not discussing anything secretive or can't be shared.
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23611
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1126 times
Been thanked: 4788 times


Return to WME Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users