Connecting problems

You MUST read the "[Guidelines] How to request and search for new features" before posting here.

If you think you've found a BUG, use the appropriate "Official Feedback" thread found in the Waze App forum (parent of this forum).

Moderators: Unholy, bextein, MGODLEW

Forum rules
You MUST read the "[Guidelines] How to request and search for new features" before posting here.

If you think you've found a BUG, use the appropriate "Official Feedback" thread found in the Waze App forum (parent of this forum).

Connecting problems

Postby mommakookoo » Sat May 04, 2013 10:51 am

What is happening with wase? Reporting and routing problems, no connection to network or the spinning circle of updating, have been happening most of this week. Anyone else having this issue or know what is causing it?
mommakookoo
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 27, 2012 1:40 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Connecting problems

Postby AlanOfTheBerg » Sat May 04, 2013 3:44 pm

It's been fine all week here in the us west coast.
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 10.1.1 | Waze v4.14
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23501
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1090 times
Been thanked: 4639 times

Re: Connecting problems

Postby Totos_Plumbing » Sat May 04, 2013 5:23 pm

Me too. I'm in Berkeley, ca.
I've tried rebooting and resetting my data connection.
Image
Totos_Plumbing
 
Posts: 12
Joined: Sun Oct 10, 2010 10:38 pm
Location: Oakland, CA
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Connecting problems

Postby jo99jo » Thu May 09, 2013 4:15 am

I've experienced the same thing on 101 in Silicon Valley. It's annoying.

But maybe it is my cell provider. I have the awful Virgin Mobile. VM sucks big time.
jo99jo
 
Posts: 15
Joined: Sat May 04, 2013 6:05 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time


Return to Waze App Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]