Unable to report gas prices

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Unable to report gas prices

Postby myoman » Sat Dec 29, 2012 6:07 am

yes
myoman
 
Posts: 10
Joined: Sat Dec 08, 2012 12:51 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Unable to report gas prices

Postby mickismith » Fri Dec 28, 2012 2:38 pm

I am having the same issue. I am at a gas station that I have reported before and error message tells me there are no gas stations nearby. I reported this station yesterday.
mickismith
 
Posts: 2
Joined: Sun Sep 09, 2012 7:48 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Unable to report gas prices

Postby dmcconachie » Fri Dec 28, 2012 2:41 pm

mickismith wrote:I am having the same issue. I am at a gas station that I have reported before and error message tells me there are no gas stations nearby. I reported this station yesterday.

North America I presume?

Sounds like there could be a temporary issue on that server?!
dmcconachie • Former Global Champ

UK WikiUK FB PageCurrent status
dmcconachie
 
Posts: 7193
Joined: Sat May 22, 2010 11:44 pm
Location: Edinburgh, UK
Has thanked: 107 times
Been thanked: 310 times

Re: Unable to report gas prices

Postby dmcconachie » Fri Dec 28, 2012 2:13 pm

Do you want for a full GPS lock before trying?
dmcconachie • Former Global Champ

UK WikiUK FB PageCurrent status
dmcconachie
 
Posts: 7193
Joined: Sat May 22, 2010 11:44 pm
Location: Edinburgh, UK
Has thanked: 107 times
Been thanked: 310 times

Re: Unable to report gas prices

Postby dmcconachie » Fri Dec 28, 2012 2:04 pm

Have you successfully added before? Does it eventually just timeout or are you pressing back (after how long?)
How near the two stations are you? (Though you should get an error message if you're not near enough to any)
dmcconachie • Former Global Champ

UK WikiUK FB PageCurrent status
dmcconachie
 
Posts: 7193
Joined: Sat May 22, 2010 11:44 pm
Location: Edinburgh, UK
Has thanked: 107 times
Been thanked: 310 times

Re: Unable to report gas prices

Postby dmcconachie » Fri Dec 28, 2012 1:31 pm

Need more detail.

Device:
OS:
Waze Version:
Error Detail (screenshot if applicable):
dmcconachie • Former Global Champ

UK WikiUK FB PageCurrent status
dmcconachie
 
Posts: 7193
Joined: Sat May 22, 2010 11:44 pm
Location: Edinburgh, UK
Has thanked: 107 times
Been thanked: 310 times

Re: Unable to report gas prices

Postby dimalyashenko » Sun Jan 06, 2013 1:18 am

Hi, I've reported that bug couple of times in the mid of November to the support team. They pointed me out to this thread. Toronto.
dimalyashenko
 
Posts: 4
Joined: Wed Oct 24, 2012 11:22 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Unable to report gas prices

Postby bob0121 » Fri Dec 28, 2012 2:19 pm

yes, GPS is fully locked on. I also pass about 10 gas stations on my way to work, and I am usually able to get these as well, but not today. I got the "searhing" icon on every attempt this morning at each station.
bob0121
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 16, 2012 11:11 am
Location: USA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Unable to report gas prices

Postby bob0121 » Fri Dec 28, 2012 2:11 pm

I am in the US, Zip 15132. I update the same two gas stations from my house daily. One is about 75 yards from my house, the other, about 150 yards.

the "searching" icon times out after about 30 seconds.
bob0121
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 16, 2012 11:11 am
Location: USA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Unable to report gas prices

Postby bob0121 » Fri Dec 28, 2012 1:59 pm

Bob0121 wrote:anyone else having this issue?


Device: Motorola Atrix HD
OS: Android 4.1.1
Waze Version: 3.5.1.4
Error Detail (screenshot if applicable):

I just get the "searching" icon. I am near two gas stations.
bob0121
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 16, 2012 11:11 am
Location: USA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Next

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], kumiankka