Housenumbers

Image Map modifications | Roadworks

Moderator: Local Waze Champs Benelux

Re: Housenumbers

Postby AlanOfTheBerg » Tue May 14, 2013 8:33 pm

Forcing is limited to lvl3+. Documented in the English House Numbers wiki page.
Wiki Resources: Map Editing Manual | Oregon Project/To-Do List
Oregon-based US Country Manager | iPhone5 - VZ - iOS 7.0.6 | Waze v3.7.9.992
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 19472
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 649 times
Been thanked: 2247 times

Re: Housenumbers

Postby annickdw » Tue May 14, 2013 1:02 pm

sirKitKat wrote:
steveningelbrecht wrote:Anyhow, you shouldn't be adding house numbers via WME, since the app doesn't use this function yet in the search, and also, we are looking to mass import this kind of data from an external source.
It's not clear what the status of this proces is, but it's in the phase where we gave information to Waze where they can buy this data concerning Flanders and French speaking Belgium...


I have added this info to the Dutch wiki page


staat op een rare plaats : de uitzonderingen op naamgeving staan onder de 'huisnummers'-paragraaf... en de pagina gaat over 'naamgeving' - verwarrend, de 'uitzonderingen'-paragraaf zijn uitzonderingen op naamgeving, niet op huisnummering
ImageImage
annick@wazebelgium.be
Local Champ - Country Manager Belgium
ImageImage

how to make a permalink - Benelux Wiki-guide
annickdw
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 967
Joined: Mon Mar 04, 2013 4:04 pm
Location: Tremelo, Belgium
Has thanked: 119 times
Been thanked: 132 times

Re: Housenumbers

Postby annickdw » Tue May 14, 2013 1:11 pm

sirKitKat wrote: I improved the location of House numbers.


better :D
ImageImage
annick@wazebelgium.be
Local Champ - Country Manager Belgium
ImageImage

how to make a permalink - Benelux Wiki-guide
annickdw
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 967
Joined: Mon Mar 04, 2013 4:04 pm
Location: Tremelo, Belgium
Has thanked: 119 times
Been thanked: 132 times

Housenumbers

Postby LCaliari » Tue May 14, 2013 11:02 am

Hi

I experienced a little issue while numbering a street, my street.
It this street, there is two dead-end street joined to the main street. And for these dead-end streets, all the house numbers are even in each side of the road.
While entering the number in one side... no problem.
But when I try to enter the numbers for the other side I receive an error.
Seems logical to have even number on one side and odd on the other... but how can I force the number for this 'special' numbering ??

Thanks.
Laurent
Level 3 Editor
Brugelette, Belgium
LCaliari.waze@gmail.com
ImageImage

ImageImageImageImage

Benelux Wiki
LCaliari
 
Posts: 252
Joined: Mon Jan 28, 2013 6:41 pm
Location: Belgium
Has thanked: 44 times
Been thanked: 25 times

Re: Housenumbers

Postby LCaliari » Tue May 14, 2013 12:15 pm

mmmh... I concluded that it's another feature that a lvl1 can't do! :(
Ok then. Hoping to increase my level soon... ;)
Laurent
Level 3 Editor
Brugelette, Belgium
LCaliari.waze@gmail.com
ImageImage

ImageImageImageImage

Benelux Wiki
LCaliari
 
Posts: 252
Joined: Mon Jan 28, 2013 6:41 pm
Location: Belgium
Has thanked: 44 times
Been thanked: 25 times

Re: Housenumbers

Postby maantje76 » Wed May 15, 2013 1:13 pm

A little off-topic,

Please put back the original wiki page. Then build an offline version with merged languages. Now it's not really clear anymore. As soon you are ready, we can discuss and finetune things.

Thanks!
Image
maantje76
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4302
Joined: Sat Dec 25, 2010 11:16 pm
Location: BeNeLux
Has thanked: 109 times
Been thanked: 300 times

Re: Housenumbers

Postby sirKitKat » Tue May 14, 2013 11:52 am

Can you provide a link to an example location (without revealing where you live if you are not comfortable with that)
Image
(This image represents the update cycle of the INTL map tiles. Time line marked in days (CET), the dotted square is an estimation of the next update, based on previous ones. The image is hosted on a free server witch is sometimes not available.)
sirKitKat
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 566
Joined: Thu Nov 24, 2011 4:50 pm
Location: BE-Deinze / Waze wiki: Benelux
Has thanked: 232 times
Been thanked: 90 times

Re: Housenumbers

Postby sirKitKat » Tue May 14, 2013 11:56 am

LCaliari wrote:... but how can I force the number for this 'special' numbering ??


I can reproduce this situation and I receive the following error message:

WME Some house numbers are invalid.png
WME Some house numbers are invalid.png (6.88 KiB) Viewed 476 times


When I press Force, the special numbering is saved.
Image
(This image represents the update cycle of the INTL map tiles. Time line marked in days (CET), the dotted square is an estimation of the next update, based on previous ones. The image is hosted on a free server witch is sometimes not available.)
sirKitKat
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 566
Joined: Thu Nov 24, 2011 4:50 pm
Location: BE-Deinze / Waze wiki: Benelux
Has thanked: 232 times
Been thanked: 90 times

Re: Housenumbers

Postby sirKitKat » Tue May 14, 2013 12:42 pm

LCaliari wrote:mmmh... I concluded that it's another feature that a lvl1 can't do! :(
Ok then. Hoping to increase my level soon... ;)


Depending on the area, maybe I can force them for you.
Reply or PM me with the location and if I have edit rights there, you can send me a screenshot and a premalink and I'll see what I can do :)
Image
(This image represents the update cycle of the INTL map tiles. Time line marked in days (CET), the dotted square is an estimation of the next update, based on previous ones. The image is hosted on a free server witch is sometimes not available.)
sirKitKat
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 566
Joined: Thu Nov 24, 2011 4:50 pm
Location: BE-Deinze / Waze wiki: Benelux
Has thanked: 232 times
Been thanked: 90 times

Re: Housenumbers

Postby sirKitKat » Tue May 14, 2013 12:56 pm

steveningelbrecht wrote:Anyhow, you shouldn't be adding house numbers via WME, since the app doesn't use this function yet in the search, and also, we are looking to mass import this kind of data from an external source.
It's not clear what the status of this proces is, but it's in the phase where we gave information to Waze where they can buy this data concerning Flanders and French speaking Belgium...


I have added this info to the Dutch wiki page
Image
(This image represents the update cycle of the INTL map tiles. Time line marked in days (CET), the dotted square is an estimation of the next update, based on previous ones. The image is hosted on a free server witch is sometimes not available.)
sirKitKat
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 566
Joined: Thu Nov 24, 2011 4:50 pm
Location: BE-Deinze / Waze wiki: Benelux
Has thanked: 232 times
Been thanked: 90 times

Next

Return to Belgium

Who is online

Users browsing this forum: No registered users