Error 100

[ img ]

Moderators: mousepl, redviper26

Error 100

Postby wampcia » Wed Jul 13, 2011 6:25 pm

W jakim celu ten rodzaj błędu powstał ? Odnosze wrażenie, iż jest on błędem błędu.
Duży obszar mapy mam zawalony tym czymś, dobre do nabijania punktów, ale nużące w odklikiwaniu.
Zuważyłam, iż 100 powstaje gdy mamy już wyrysowany obszar ( nawet poprawnie ;) ) ale ktoś miał włączone waze ( bez rysowania ) idąc do sklepu, jadąc w krzaki. Ogólnie mówiąc gdy raczył postępować niezgodnie z kreseczkami na mapce, lub gdy gps dostał kota chwilowo. Trochę to wkurza gdy maszynka stara się być mądrzejsza od człowieka.
Fuck you waze/google motherfuckers !
wampcia
 
Posts: 106
Joined: Wed Dec 01, 2010 11:26 pm
Location: Fuck my cat
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Re: Error 100

Postby noobek » Thu Jul 21, 2011 11:25 pm

Nie jest to takie złe rozwiązanie, w wielu miejscach pokazuje braki w połączeniach czy kierunkowości drogi, a korzystając ze śladu, wiemy czy to faktyczny brak w mapie czy wyskok gpsa do najbliższego btsa.
Problemem wg mnie jest jednak to, że użytkownicy nie wyłączają waze na czas spacerów po stacji czy idąc na przysłowiowe siku. Rozwiązaniem byłoby (postulowane już na forach) klawisz pause na takie wyskoki. Czekamy na zmiany.
CM-Polska
Strona Startowa Polskiej Społeczności Waze
http://www.waze.com.pl
noobek
 
Posts: 683
Joined: Fri Apr 22, 2011 9:37 am
Location: Poland
Has thanked: 64 times
Been thanked: 138 times


Return to Poland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users