Page 1 of 1

nowy cartouche ... domyślna lokalizacja ?

PostPosted: Mon Oct 03, 2011 7:41 pm
by p_no
Witam.
Czy w nowym edytorze jest jakaś opcja odnośnie domyślnej lokalizacji ?
Co edytuję drogę to w domyśle ustawia mi "Italy", w efekcie droga przedstawia się jako cieńka czerwona linia. Po prawidłowym ustawieniu danych adresowych, wszystko wraca do normy, ale trochę to upierdliwe ...

Re: nowy cartouche ... domyślna lokalizacja ?

PostPosted: Tue Oct 04, 2011 10:09 pm
by artstarz
no właśnie, miałem o to samo pytać bo to irytujące..
i jeszcze jedno pytanko - nie mogę znaleźć skrótów klawiszowych do tego nowego edytora- konkretnie chodzi mi o zaznaczenie pierwszego i ostatniego odcinka - i połączenie wszystkich pomiędzy tymi zaznaczonymi.. jest M - pozwalające na zaznaczanie wielu odcinków a jaki (i czy) jest w ogóle taka możliwość w nowym edytorze - póki stary działa to tam bez problemu ale jak wyłączą to będzie kicha..

Re: nowy cartouche ... domyślna lokalizacja ?

PostPosted: Wed Oct 05, 2011 7:12 pm
by pilifs
artstarz wrote:no właśnie, miałem o to samo pytać bo to irytujące..
i jeszcze jedno pytanko - nie mogę znaleźć skrótów klawiszowych do tego nowego edytora- konkretnie chodzi mi o zaznaczenie pierwszego i ostatniego odcinka - i połączenie wszystkich pomiędzy tymi zaznaczonymi.. jest M - pozwalające na zaznaczanie wielu odcinków a jaki (i czy) jest w ogóle taka możliwość w nowym edytorze - póki stary działa to tam bez problemu ale jak wyłączą to będzie kicha..


A widziałeś to?: viewtopic.php?f=186&t=11023&sid=55e01919b94e2e4174a437b1bace51c2#p90296