Samoczynne podniesienie poziomu Drogi

[ img ]

Moderators: redviper26, mousepl

Re: Samoczynne podniesienie poziomu Drogi

Postby mrcnlsk » Tue Nov 17, 2015 7:59 am

Mnie się to też zdarzyło, trochę poprzeglądałem mapę na żywo, na której to najlepiej widać. Jestem przekonany, że niektóre odcinki, które edytowałem a nie zmieniałem ich poziomu są na poziomie 1 zamiast podstawowym dopiero teraz to dostrzegam po przeczytaniu Twojego wątku.
mrcnlsk
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 136
Joined: Mon Jul 14, 2014 8:32 pm
Location: Zabrze, Poland
Has thanked: 69 times
Been thanked: 30 times

Re: Samoczynne podniesienie poziomu Drogi

Postby Zniwek » Tue Nov 17, 2015 4:18 pm

Skoro klikasz mostek, to logiczne że poziom się podniesie by na Livemap był graficznie zaznaczony mostek...?
Tak jak napisał maciej_friedel wyżej.
Zniwek
Map Editor - level 3
Map Editor - level 3
 
Posts: 1673
Joined: Sun Mar 03, 2013 10:44 pm
Location: Luboń
Has thanked: 220 times
Been thanked: 169 times

Re: Samoczynne podniesienie poziomu Drogi

Postby Zniwek » Tue Nov 17, 2015 5:33 pm

Nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego i zupełnie nie rozumiem co jest tutaj opisywane. Mostek dodaje poziom, natomiast usunięcie węzła nic nie zmienia u mnie.
Zniwek
Map Editor - level 3
Map Editor - level 3
 
Posts: 1673
Joined: Sun Mar 03, 2013 10:44 pm
Location: Luboń
Has thanked: 220 times
Been thanked: 169 times

Previous

Return to Poland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users