Samoczynne podniesienie poziomu Drogi

Image

Moderators: redviper26, mousepl

Re: Samoczynne podniesienie poziomu Drogi

Postby An_ka » Tue Nov 17, 2015 2:48 pm

Poszedłem dalej Połączyłem obok 3 odcinki. Gdy sie niezwruci uwagi wcześniej mamy już poziom 2.
https://www.waze.com/pl/editor/?env=row ... =296030407
Dlatego się nie dziwię teraz że czasami spotykam poziom 5
ImageImageImageImageImage
An_ka
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 224
Joined: Thu Aug 21, 2014 7:04 pm
Location: Częstochowa , Poland
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Re: Samoczynne podniesienie poziomu Drogi

Postby An_ka » Sat Nov 14, 2015 10:15 am

Zrobiłem małe doświadczenie.
Dwa fikcyjne odcinki drogi połączyłem.
A to efekt:
https://www.waze.com/pl/editor/?env=row ... =295785216
Segment samoczynnie przeszedł na poziom 1.
W XP sp 3 przeglądarka Google Chrome
ImageImageImageImageImage
An_ka
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 224
Joined: Thu Aug 21, 2014 7:04 pm
Location: Częstochowa , Poland
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Samoczynne podniesienie poziomu Drogi

Postby An_ka » Fri Nov 13, 2015 3:27 pm

Podczas edycji łączenia dwóch dróg o poziomie np. "podstawowym" zauważyłem , że po zapisaniu nowo powstałego odcinka drogi , następuje podniesienie jej poziomu na " 1 " a czasami " 2 "
Czym spowodowany jest ten błąd ?
Proszę zwracać uwagę podczas edycji. :)
Pozdrawiam
ImageImageImageImageImage
An_ka
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 224
Joined: Thu Aug 21, 2014 7:04 pm
Location: Częstochowa , Poland
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Previous

Return to Poland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users