Waze w Android Auto

[ img ]

Re: Waze w Android Auto

Postby rysal » Thu May 24, 2018 10:27 am

Spróbuj odznaczyć w ustawieniach "Utrzymuj Waze na pierwszym planie". U mnie pomogło.
[imghttps://s.waze.tools/c3.png][/img]
rysal
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 342
Joined: Sun Aug 29, 2010 5:07 pm
Location: Kraków
Has thanked: 14 times
Been thanked: 39 times

Re: Waze w Android Auto

Postby yasiu_brzeg » Thu May 24, 2018 3:20 pm

Niestety, nie pomogło. Jak mam połączenie telefoniczne to wywala Waze na radiu i zaczyna działać bez trasy na telefonie.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
yasiu_brzeg
 
Posts: 10
Joined: Sun Feb 05, 2017 8:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times


Return to Poland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users