Nie zalicza przejechanych kilometrow

[ img ]

Moderators: redviper26, mousepl

Re: Nie zalicza przejechanych kilometrow

Postby Tygrys77 » Sat Mar 18, 2017 7:37 am

Witam. U mnie nie tylko nie zlicza kilometrów ale i nie pokazuje przejazdów :cry:
Tygrys77
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 23, 2017 9:36 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Nie zalicza przejechanych kilometrow

Postby WojtekR » Thu Jan 12, 2017 8:32 am

u mnie też punkty stanęły już od kilku dni. ani za przejazdy ani za edycje...
WojtekR
 
Posts: 59
Joined: Sat Mar 12, 2016 9:56 pm
Has thanked: 43 times
Been thanked: 7 times

Re: Nie zalicza przejechanych kilometrow

Postby world_25nmswx6 » Sun Jan 15, 2017 11:22 am

Zdarzyć to się może raz na pół roku,to co się dzieje z waze to notoryczne błędy przy każdej możliwej okazji i mnóstwo niedziałających opcji. Nie uwierzę że za granicami naszego kraju,gdzie waze jest popularne też działa w ten sposób bo już by nie mieli użytkowników tak jak w Polsce.
U nas to chyba dali jakiś serwer po 10 latach dybania w USA i wkręcają że na całą Europę jest ten sam.
80% ludzi którzy ściągną go ze sklepu,odinstaluje go w przeciągu tygodnia ze względów nieradzenia sobie nawet ze zliczaniem punktów za jazdę i bycie wiecznym bobasem.
A jak się raz zniechęcą to na ileś lat nie wrócą.
Następne 10% odinstaluje podczas jakiś wycieczek poza miasto i gdy zjedzie z głównych dróg gdy na jakąś wiochę niedojedzie,albo nie znajdzie numeru domu,albo standardowo jak gdzieś nie skręci gdzie nawigacja chciała i go powlecze po wiochach 5km w jedną stronę ,żeby zawrócić a potem 5km spowrotem z powodów nie wstawiania "nawracalników" przez edytorów map(każdy jedzie dalej bo myśli że nawi znalazła inną trasę bo nie informuje o tym że za 5km nawrót i spowrotem można dostać białej goraczki po takiej akcji).
Albo jak sobie wbije jakąś trasę i na nawi zobaczy pierwszy manewr "skręć w lewo za 25 km" z powodów złego łączenia dróg i to przez edytorów 3,4 i 5 poziomu którzy blokują dostęp do edycji edytorom niższej rangi bojąc się ,że ktoś naprawi te błędnie zrobione trasy.
Zostanie tylko 10 % napaleńców,którzy lubią edytować mapy,ale żeby sobie poedytować cokolwiek poza wiejską drogą muszą wspiąć sie na 2 poziom waląc 2000 edycji no i robią to też na
odp.....,aby jak najwięcej a potem już im się nie chce poprawiać.Albo edytują 100 ha pole orne po śladach przejazdu ciągników rolniczych.
Na koniec zostaje 5% naprawdę wytrwałych,ze stalowymi nerwami dzięki którym ten projekt jeszcze ciągnie.
Może kiedyś będzie ok,bo potenciał ma ale znając życie to jak już wszystko będzie ok,to coś zakombinują,i nie będzie już darmowe.
world_25nmswx6
 
Posts: 3
Joined: Wed Dec 28, 2016 1:24 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Nie zalicza przejechanych kilometrow

Postby world_25nmswx6 » Fri Jan 20, 2017 8:08 am

Może poedytował a punktów mu nie naliczyło przez tydzień plus za jazdy też nie policzyło itp,itp.
i h.. na to wyłożył jak 95% próbójących.
Sam jestem początkowym wazerem i narazie obserwuje ale chyba też h.. wyłożę.
Jak bym trafił odrazu na ta przerwe co teraz była to odrazu bym odinstalował.
Ale teraz też nie jest lepiej zrobiłem ponad 2000 edycji ,punkty za edycję są a reszta stoi.
Dalej jestem bobasem mimo przejechanych wymaganych kilometrów już 7.stycznia (a przejazdy w edytorze są widoczne) ,zero cukierków za jakieś tam jazdy np.4 dni w tygodniu itp.
Podczas tej ostatniej przerwy niezliczone przejazdy wogóle ich nie ma,a są już widoczne przejazdy po awarii więc pogubili.
Następna sprawa po co blokować edycję np.krajówki do poziomu 3 czy 4 jak jest żle zrobiona,rozumiem jak by była odwalona skręty ,zawracania,nazwy,adresy,radary,ograniczenia odwalona cała to se blokujcie nawet 8 poziomem.Wtedy jak coś się zmieni to mozna pisać na forum o zmianę.
Ograniczyć do 2 poziomu (nikt nie będzie się rejestrował ,robił 3000 edycji żeby namieszać na krajówce gorzej jak namiesza w centrum gdzie może )
Jak wstawię 70 uzupełnień 2km odcinka drogi to nik z Was tego nie uzupełni ,zgłosiłem 6 ograniczeń prędkości i wiszą już prawie 2 tygodnie.
Wiem można napisać o odblokowanie to ja poproszę cały obręb 50km wkoło Kamienna Góra wszystkie elementy.
Co jeszcze zauważyłem w czasie mojej bardzo krótkiej przygody z wazerem.
--- za bardzo przyciąga do trasy
--- za póżno wskakuje ograniczenie jak się szybko wjedzie np.w 40km/h to jak jest krótkie ograniczenie to prawie się skończy :)
--- fotoradary po minięciu dalej ostrzega w jakimś tam promieniu od fotoradaru ,nie ostrzega jaka prędkość jest wymagana .
-- żre i to nie przesada, żre baterię w telefonie,telefon gorący
---do jakiegoś trochę starszego telefonu lub tableta to nie ma co instalować bo się muli i wiechnie się przy próbie zgłoszenia zdarzenia.
---nie mówi o pewnych skrętach gdzie wręcz powinna
--- kłopoty z zawracaniem po pojechaniu nie tak jak chciała nawi jak sobie akurat wjedziemy w jakąś długą uliczkę to się karniemy parę km gratis i wrócimy w to samo miejsce(żeby chociaż powiedziała...... za 3km zawróć.....a tu nic.
---kłopot jak gdzieś pojedziemy gdzie jest słaby zasięg,albo jakieś kłopoty z "danymi komórkowymi" i polecimy nie tak jak chciała nawi bo jakiś objazd albo coś tam to już tylko papierowa mapa zostaje.
--denerwująca opcja" zrób zdjęcie" jak dojeżdżasz na miejsce (można to jakoś wyłączyć?) zasłania pół ekranu i po co mam robić zdjęcie niczego szczególnego
---za szybko kończy nawigację ze 100 metrów przed celem kończy nawigować i pa jak się skupiałeś na drodze bo coś się działo jakieś skręty itp. to nie wiesz gdzie jest cel
--- i pewnie jeszcze cała masa czegoś co jeszcze nie mogę sprawdzić bo zostałem wiecznym bobasem.
world_25nmswx6
 
Posts: 3
Joined: Wed Dec 28, 2016 1:24 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Nie zalicza przejechanych kilometrow

Postby world_mjqfsc5m » Thu Mar 21, 2019 4:22 pm

Mam problem nie dodaje mi punktów za km co robic
world_mjqfsc5m
 
Posts: 1
Joined: Thu Mar 21, 2019 4:20 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Nie zalicza przejechanych kilometrow

Postby wroSlaw » Thu Jul 12, 2018 8:21 pm

jarkaz wrote:Wszyscy mamy tak samo. Niestety nie mamy na to wpływu, zostaje cierpliwie czekać, z pewnością wszystko będzie zaliczone.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro


Czy zostało u kogoś zaliczone? U mnie nadal brakuje urlopowego wyjazdu pomiędzy 25.06 - 08.07. Nie mogę nic edytować na tej trasie.
wroSlaw
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 605
Joined: Sun Nov 18, 2012 8:05 am
Location: Wrocław
Has thanked: 16 times
Been thanked: 54 times

Nie zalicza przejechanych kilometrow

Postby xprzemot » Mon Jan 09, 2017 11:57 pm

Na aplikacji zrobilem jakies 500 km 6 dni temu do dzis w przejechanych kilometrach mam 0. Podczas jazdy telefon mial wlaczone pakiety danych i byl polaczony do sieci. Ktos wie jaka jest przyczyna?
xprzemot
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 09, 2017 11:55 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Nie zalicza przejechanych kilometrow

Postby xprzemot » Tue Jan 10, 2017 5:29 pm

4.17.0.0 na androida
xprzemot
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 09, 2017 11:55 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Poland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users