odsłonić mapę

Image

Moderators: redviper26, mousepl

Re: odsłonić mapę

Postby SebiSer » Sat Mar 25, 2017 10:38 am

a to nie zaobserwowałem, jak do tej pory siedziało w tle dość grzecznie :) [SGSIV bez roota]
SebiSer
 
Posts: 496
Joined: Tue Mar 29, 2016 9:05 am
Location: Kraków
Has thanked: 76 times
Been thanked: 5 times

Re: odsłonić mapę

Postby SebiSer » Sat Mar 25, 2017 9:25 am

Awar1965 wrote:Po jakim czasie brak? Teraz opóźnienie małe jest.

ale ja mam na myśli że w ogóle mi nie odsłoniło map do edycji gdy:

- waze bez routingu jest w tle a jade na google.
SebiSer
 
Posts: 496
Joined: Tue Mar 29, 2016 9:05 am
Location: Kraków
Has thanked: 76 times
Been thanked: 5 times

Re: odsłonić mapę

Postby SebiSer » Mon Mar 20, 2017 10:26 pm

WAZE włączone w tle bez routingu - jadę na Google maps - efekt:
nie mam mapy odsłoniętej do edycji - brak zapisu przejazdu.
SebiSer
 
Posts: 496
Joined: Tue Mar 29, 2016 9:05 am
Location: Kraków
Has thanked: 76 times
Been thanked: 5 times

Re: odsłonić mapę

Postby SebiSer » Mon Mar 20, 2017 6:56 pm

no trzeba mieć routing [ wyznaczona trasę] - samo włączenie WAZE nie powoduje odsłonięcia mapy do edycji.
SebiSer
 
Posts: 496
Joined: Tue Mar 29, 2016 9:05 am
Location: Kraków
Has thanked: 76 times
Been thanked: 5 times

Re: odsłonić mapę

Postby SebiSer » Sat Mar 18, 2017 8:38 pm

thx - super - o to mi chodziło
SebiSer
 
Posts: 496
Joined: Tue Mar 29, 2016 9:05 am
Location: Kraków
Has thanked: 76 times
Been thanked: 5 times

odsłonić mapę

Postby SebiSer » Sat Mar 18, 2017 8:11 pm

Czy aby odsłaniać mapę wystarczy że jadę z włączonym WAZE - czy ma być routing - czyli wytyczona trasa?
SebiSer
 
Posts: 496
Joined: Tue Mar 29, 2016 9:05 am
Location: Kraków
Has thanked: 76 times
Been thanked: 5 times

Re: odsłonić mapę

Postby Rafal_Seat » Tue Mar 21, 2017 6:07 am

Ja też mam ten problem. Na cztery przejechane trasy zaliczyło mi jedną. W niedziele specjalnie pojechałem w miejsce gdzie jest nowa droga a nie ma jej na mapie i lipa. Nie zarejestrowało jej i nie mogę jej edytować. A punkty też już wiszą ładnych parę dni.
Image
Rafal_Seat
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 13, 2017 6:04 pm
Location: Piekary Śląskie
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: odsłonić mapę

Postby nanakara » Sat Mar 18, 2017 8:19 pm

Jeśli masz na myśli odblokowanie obszaru do edycji to wystarczy że jeździsz z włączonym Waze. Wszędzie tam gdzie przejedziesz z Waze będziesz mógł edytować.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
nanakara
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 496
Joined: Thu Sep 11, 2014 9:04 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 27 times

Re: odsłonić mapę

Postby MutaFukas » Sat May 06, 2017 11:18 am

Czyli kiedyś ktoś mnie złe poinformował na czacie ze AM daje właśnie takie możliwości, a nie tylko odsłania mapę. A tylko dlatego złożyłem o AM
MutaFukas
 
Posts: 38
Joined: Sat Aug 01, 2015 5:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: odsłonić mapę

Postby MutaFukas » Sat May 06, 2017 11:06 am

Jeżeli jedną z oznak posiadania strefy AM jest np. możliwość przesunięcia, itp. drogi dostępnej dla edytorów 3 poziomu, to wcale to nie działa. Zresztą nie jest to pierwszy i ostatni element w WAZE, który nie działa tak jak powinien. Zdążyłem się już do tego przyzwyczaić i dlatego nie bawię się już tak często w edycje jak na początku. Dlatego tez nie przypominałem się o to po 3 dniach tylko miesiącu.
MutaFukas
 
Posts: 38
Joined: Sat Aug 01, 2015 5:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Next

Return to Poland

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot]