ścieżka - jak dodać

Image

Moderators: redviper26, mousepl

Re: ścieżka - jak dodać

Postby mousepl » Thu Apr 20, 2017 5:48 pm

Trzeba po prostu wyłączyć "zezwalaj na wszystkie skręty" w opcjach WME.
ImageImageImageImage
Stats for Poland: http://statystyki.mouse.one.pl/
Potrzebujesz pomocy? Zajrzyj tu.
mousepl
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3077
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:28 pm
Location: Bielsko-Biala, Poland
Has thanked: 1 time
Been thanked: 899 times

Re: ścieżka - jak dodać

Postby mousepl » Sun Apr 16, 2017 4:06 pm

Jest widoczne.
ImageImageImageImage
Stats for Poland: http://statystyki.mouse.one.pl/
Potrzebujesz pomocy? Zajrzyj tu.
mousepl
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3077
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:28 pm
Location: Bielsko-Biala, Poland
Has thanked: 1 time
Been thanked: 899 times

Re: ścieżka - jak dodać

Postby mousepl » Sun Apr 16, 2017 7:19 am

Hej,
Po prostu kliknij na drogę, kliknij na łańcuszek w prawym dolnym rogu i wklej tu adres z przeglądarki.
ImageImageImageImage
Stats for Poland: http://statystyki.mouse.one.pl/
Potrzebujesz pomocy? Zajrzyj tu.
mousepl
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3077
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:28 pm
Location: Bielsko-Biala, Poland
Has thanked: 1 time
Been thanked: 899 times

Re: ścieżka - jak dodać

Postby Marcin_S » Thu Apr 13, 2017 1:40 pm

Permalink byłby dużo bardziej przydatny.
LC and CM India and Poland
Image Image ImageImage
Marcin_S
Local Champ Mentor
Local Champ Mentor
 
Posts: 1543
Joined: Sat May 14, 2011 10:59 am
Location: Poland
Has thanked: 664 times
Been thanked: 498 times

Re: ścieżka - jak dodać

Postby jarkaz » Fri Apr 21, 2017 1:49 pm

Ta opcja jest w ustawieniach, patrz lewy panel w WME

Image



Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jarkaz
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 2412
Joined: Tue Apr 08, 2014 5:04 pm
Location: Sochaczew, Poland
Has thanked: 762 times
Been thanked: 478 times

Re: ścieżka - jak dodać

Postby gandalik543 » Fri Apr 21, 2017 1:49 pm

SebiSer wrote:
mousepl wrote:Trzeba po prostu wyłączyć "zezwalaj na wszystkie skręty" w opcjach WME.

nie wiem gdzie ta opcja jest - choc byłoby prościej faktycznie w ten sposób

W edytorze zakładka z kołem zębatym (tam gdzie zmiana języka) należy odznaczyć opcję:
-Rysuj nowe drogi z dopuszczonymi skrętami
ImageImageImage
gandalik543
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 36
Joined: Fri Nov 01, 2013 7:01 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 6 times

Re: ścieżka - jak dodać

Postby gandalik543 » Wed Apr 19, 2017 1:50 pm

Sprawdziłem taki błąd występuje podczas połączenia jakiejkolwiek drogi do nieprzejezdnej (tory czy ścieżki).
Proponuje pierwsze zmienić ścieżkę na ulicę (z) narysować i podłączyć nowy fragment jako ulica (z) i na koniec wszystkie segmenty zmienić na ścieżki (z)
U mnie zadziałało (z) - Zapis po każdej zmianie inaczej nie pomoże
A może ktoś ma szybszy sposób?
ImageImageImage
gandalik543
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 36
Joined: Fri Nov 01, 2013 7:01 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 6 times

Previous

Return to Poland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron