zamiana punktu w obszar - jak?

[ img ]

Moderators: redviper26, mousepl

zamiana punktu w obszar - jak?

Postby dratewka » Sat May 27, 2017 9:50 am

Cześć,
w jaki sposób zmienić punkt w obszar? Da się obiekt "rozszerzyć", czy trzeba go zrobić od nowa?
dratewka
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 18, 2017 2:51 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: zamiana punktu w obszar - jak?

Postby ABSF11 » Sat May 27, 2017 10:21 am

Zaznacz ten punkt, po lewej stronie w ustawieniach tego punktu jest (idąc od góry):
- Kategorie
- Nazwa
- Opis
- Blokada
- Rodzaj - tutaj możesz zmienić z punkt na obszar
- Zewnętrzny dostawca
ABSF11
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 7
Joined: Sun Feb 05, 2017 5:04 pm
Location: Poland
Has thanked: 7 times
Been thanked: 6 times


Return to Poland

Who is online

Users browsing this forum: Falcon4Tech