pojawia sie i znika- natężenie ruchu

[ img ]

Moderators: redviper26, mousepl

Re: pojawia sie i znika- natężenie ruchu

Postby mousepl » Tue Aug 08, 2017 7:10 pm

BUG-5038
mousepl
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3008
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:28 pm
Location: Bielsko-Biala, Poland
Has thanked: 1 time
Been thanked: 866 times

Re: pojawia sie i znika- natężenie ruchu

Postby speedypawcio » Tue Aug 08, 2017 6:58 pm

Wiec tak:
Wysłałem w sumie cztery raporty, po dwa z każdego urządzenia

Login jak na forum
08.08.2017 20:32 HTC M7 Android 5.0.2
08.08.2017 20:45 HTC M7 Android 5.0.2
08.08.2017 20:48 Google Nexus 7 2013 Android 6.0.1
08.08.2017 20:50 Google Nexus 7 2013 Android 6.0.1

Dzięki
speedypawcio
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 05, 2017 10:18 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: pojawia sie i znika- natężenie ruchu

Postby mousepl » Tue Aug 08, 2017 7:06 am

Hej,
Cieszę się, że znalazłeś nasze forum (to ja rozmawiałem z Tobą na FB) :)
Będę potrzebował trochę danych od Ciebie, ale najpierw wejdź w tryb debugowania - wyszukaj "2##2" i zrestartuj aplikację. Postaraj się odtworzyć ten problem co jest widoczny na filmie a następnie wyślij logi.
Po wysłaniu napisz mi:
- Twój login - o ile jest inny, niż ten na forum
- datę i godzinę wysłania logów
- model urządzenia
- system operacyjny
Jak będę miał te dane to zgłoszę BUG na CenterCode. Załączę Twoje filmy i centrala bedize coś z tym działać.
Kiedyś miałem podobny problem ale tyczył się on wyświetlania zbyt dużej ilości zdarzeń i niektóre znikały...
Dzieki!
mousepl
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3008
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:28 pm
Location: Bielsko-Biala, Poland
Has thanked: 1 time
Been thanked: 866 times

pojawia sie i znika- natężenie ruchu

Postby speedypawcio » Mon Aug 07, 2017 8:12 pm

Witam. Nie wiem czy problem dotyczy mnie i moich urządzeń, ale często nie wyświetlają mi się spowolnienia w ruchu. Muszę czasem przybliżyć lub oddalić mapę aby pokazały się utrudnienia. Zazwyczaj trzeba przybliżyć mapę na maxa aby pojawiły mi się "korki". Oglądając mapę stacjonarnie przez WWW wszystko jest ok. Czy to normalne?

przykład
https://drive.google.com/open?id=0Bzj3I ... UdXMTZHc3M
https://drive.google.com/open?id=0Bzj3I ... 1ZIaVVRaEk
speedypawcio
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 05, 2017 10:18 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time


Return to Poland

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot]