TuneIn w Waze

[ img ]

Moderators: redviper26, mousepl

TuneIn w Waze

Postby dycio » Sun Jan 06, 2019 1:14 pm

Witam
Jak uruchomię Waze i wybiorę TuneIn to pisze, że nie może się połączyć i jest przycisk otwórz tunein (i tak mam za każdym razem),tym przyciskiem otwieram i wtedy jest ok. Też tak macie?
dycio
 
Posts: 3
Joined: Fri Jan 04, 2019 7:00 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: TuneIn w Waze

Postby jarkaz » Mon Jan 07, 2019 8:35 am

Ja akurat TuneIn mam w wersji beta i z Waze bardzo ładnie działa. Nie wiem z jakiego systemu korzystasz. Ja na Android 5.0.1 - Galaxy S4
https://prntscr.com/m3z3fi
jarkaz
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 2866
Joined: Tue Apr 08, 2014 5:04 pm
Location: Sochaczew, Poland
Has thanked: 828 times
Been thanked: 514 times

Re: TuneIn w Waze

Postby dycio » Mon Jan 07, 2019 10:05 am

ja mam xiaomi redmi 4x z wersją 7.1.2. I jeszcze jak już mam uruchomiony TuneIn w Waze, to jak nacisnę "pokaż listę" to kręci się kółeczko i kręci się i nic.
dycio
 
Posts: 3
Joined: Fri Jan 04, 2019 7:00 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Poland

Who is online

Users browsing this forum: No registered users