Sprawa wygląda tak:
Gdy wyszukujesz miasto i ulicę, najczęściej wyniki wyskakują z bazy Waze.
Jeśli czegoś brakuje, używana jest baza Google.
Przy numerach domów, które są w Google, powinny także zadziałać w Waze.
Jeśli wpiszesz na przykład "Luboń sikorskiego", to mi automatycznie pokazuje wyniki z Google. Tego do końca nie rozumiem, bo gdy na dolnym pasku przełączę na wyniki z Waze, ta ulica oczywiście jest znajdywana.
Natomiast gdy wpisałem "Luboń sikorskiego 31", to pokazuje ulicę Sikorskiego z bazy Waze, a by poprowadzić pod 31, muszę przełączyć na wyniki z Google i wtedy wybrać cel.
Zagmatwane, jak zawsze

Numery domów na razie nie działają. To "na razie" trwa już baaardzo długo i nie wiem kiedy się zmieni. Możesz je oczywiście dodawać, ale nie łudź się że wtedy pod taki numer zaprowadzi. Włodek zaproponował, żeby na przykład bloki mieszkaniowe oznaczać jako Punkt orientacyjny (obszar), by przy okazji ułatwiały orientację w terenie i jednocześnie Waze do nich prowadziło, ale jakoś mi to nie chce działać. Ewentualnie coś źle robię

EDIT: Jednak po wpisaniu "Luboń sikorskiego 31" wyskakuje blok nr 31, ale wynik wyszukiwania do 31 i pod spodem kolejne 31, czyli nic to nikomu nie mówi... Chyba coś popsułem :c Powinno chociaż w którymś z tych pól pokazywać nazwę ulicy.
Pytaj jeśli czegoś z tego nie zrozumiałeś, nie zdziwię się