brak Łosie

Problem z edycją mapy? Opisz go tutaj.

Moderators: redviper26, mousepl

brak Łosie

Postby jarkaz » Mon Oct 23, 2017 11:29 pm

Faktycznie wpisanie samo „Łosie” nie daje nam prawidłowego wyniku, ale wystarczy zacząć pisać nazwę powiatu i już jest. Chociaż nie do końca, bo to wynik z Google. Faktycznie jest mały problem z wyszukiwaniem miejscowości które mają dopisek w nawiasie. Szukamy innego rozwiązania tego zapisu, chociaż na razie pomysłów brak.

[ img ]


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jarkaz
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 3298
Joined: Tue Apr 08, 2014 5:04 pm
Location: Sochaczew, Poland
Has thanked: 957 times
Been thanked: 538 times

brak Łosie

Postby wszim » Mon Oct 23, 2017 9:34 pm

https://www.waze.com/pl/livemap?zoom=14 ... n=20.90072
Wyszukiwarka nie znajduje miejscowości Łosie w powiecie nowosądeckim a na mapie jest.
wszim
 
Posts: 13
Joined: Fri Sep 15, 2017 8:43 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times


Return to Błędy mapy do poprawy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users