zapparena(3) ‎oddał Zgorzelec Niemcom bez walki :)

Problem z edycją mapy? Opisz go tutaj.

Moderators: redviper26, mousepl

Re: zapparena(3) ‎oddał Zgorzelec Niemcom bez walki :)

Postby wroSlaw » Mon Nov 18, 2013 12:55 pm

:) Przejrzę co jest do zrobienia i pewnie od Jakuszyc też będę robił :)
PS.
Tak na szybko bo wychodzę z domu znalazłem jedną dużą ulicę obok Zgorzelca i do zrobienia
Nie mam tam AM ( Jeśłi ktoś z CM może to zrobić to będzie super)
https://www.waze.com/pl/editor/?zoom=3& ... ks=2706106 ( https://maps.google.com/?ll=50.889946,1 ... 03,,0,2.73 )

https://www.waze.com/pl/editor/?zoom=3& ... ks=2706116 ( https://www.google.com/maps?ll=50.89716 ... 3&t=m&z=16 )
uzupełnienie stacji Paliw
i jedna mała droga Germany
https://www.waze.com/pl/editor/?zoom=4& ... s=73566052
Iewentualnie tu zrobić granicę na środku rzeki https://www.waze.com/pl/editor/?zoom=6& ... =235598383

PS.
Kolejna droga w pobliżu przypisana do Czech i znajdująca się tam nieoznakowana stacja paliw.
https://www.waze.com/pl/editor/?zoom=6& ... =200125880
Staram się tam o AM ale to pewnie chwilę potrwa.
wroSlaw
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 605
Joined: Sun Nov 18, 2012 8:05 am
Location: Wrocław
Has thanked: 16 times
Been thanked: 54 times

Re: zapparena(3) ‎oddał Zgorzelec Niemcom bez walki :)

Postby wroSlaw » Mon Nov 18, 2013 9:28 pm

Marcin_S wrote:
PS. Napisałem posta na czeskim forum: https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=70016
może to zrobią?

Poprawili ale stacji nie wprowadzili :)
Tam są teoretycznie dwie stacje paliw do wprowadzenia. Jak będę miał AM to zrobię obie, chociaż stacji BP na zdjęciach nie widać. Wprowadzę ją na oko...

PS. Chyba wypatrzyłem jeszcze stacje ARAL. Trzy stacje bardzo blisko siebie nie licząc jednej po stronie Czeskiej
wroSlaw
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 605
Joined: Sun Nov 18, 2012 8:05 am
Location: Wrocław
Has thanked: 16 times
Been thanked: 54 times

Re: zapparena(3) ‎oddał Zgorzelec Niemcom bez walki :)

Postby wroSlaw » Mon Nov 18, 2013 9:43 pm

jest jeszcze jedna... Na odcinku ok 500m są 4 polskie + 1 czeska

PS.
Brakło mi 400 m od strefy gdzie zaczyna się moja strefa AM żeby to usunąć. https://www.waze.com/pl/editor/?zoom=5& ... s=74802017 wykasujce alternatywną nazwę bo wygląda zaznacza mi kolorem jak Germany.
wroSlaw
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 605
Joined: Sun Nov 18, 2012 8:05 am
Location: Wrocław
Has thanked: 16 times
Been thanked: 54 times

Re: zapparena(3) ‎oddał Zgorzelec Niemcom bez walki :)

Postby wroSlaw » Thu Nov 21, 2013 5:07 pm

Zniwek wrote:Tak btw zappareny.

Przeglądałem mapę i natrafiłem na Kopalnię Turów, koło Bogatynii. Zawsze myślałem, że ten obiekt jest w Polsce i należy do Nas, ale według zappareny adres to: Zittau, Germany. Ja niestety nie mam tam uprawnień, ale chyba trzeba przypisać kopalnię do Bogatynii właśnie?
https://www.waze.com/pl/editor/?lon=14. ... =233230651

Poza tym, obok są aż 3(!) Bogatynie... Jedna polska, druga niemiecka, a trzecia czeska...


Kopalnia jest już nasza... :) Muszę jeszcze na podstawie innych map ustalić gdzie jest granica Bogatyni bo część ulic jest przypisana do Turoszowa :)
wroSlaw
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 605
Joined: Sun Nov 18, 2012 8:05 am
Location: Wrocław
Has thanked: 16 times
Been thanked: 54 times

Re: zapparena(3) ‎oddał Zgorzelec Niemcom bez walki :)

Postby wroSlaw » Thu Nov 21, 2013 5:36 pm

Zniwek wrote:Sieniawka, Porajów i Turoszów są podwójnie, więc też pewnie są w dwóch państwach...

Tak widzialem :) Częściowo to poprawiałem wczoraj , trochę dzisiaj i jeszcze pewnie jutro przysiądę. Chcę sprawdzić wszystkie ulice i odpowiednio przypisać.
wroSlaw
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 605
Joined: Sun Nov 18, 2012 8:05 am
Location: Wrocław
Has thanked: 16 times
Been thanked: 54 times

Previous

Return to Błędy mapy do poprawy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users